Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 4 Ağustos 2022 #11 Melys dedi: Bir arkadaşım ege veya 9 Eylül istiyor çok yakınım bu konuda ona bilgi vermek isterim sizin bilginiz var mı sizin puanlar ile gelir mi yazılım? Genişletmek için tıkla... Bu netler ile dokuz eylül bilgisayar programcılığı geliyor şu an için. BİG BOSS 16 dedi: İstediğiniz bölüm nedir? YKS'ye ne kadar süre çalıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Bende bilgisayar programcılığı seçtim YKS ise sadece 6 ay dershaneye gittim en ufak bir alt yapım yoktu lise 1 ve 2 de Full yatıp oyun oynadım.
Melys dedi: Bir arkadaşım ege veya 9 Eylül istiyor çok yakınım bu konuda ona bilgi vermek isterim sizin bilginiz var mı sizin puanlar ile gelir mi yazılım? Genişletmek için tıkla... Bu netler ile dokuz eylül bilgisayar programcılığı geliyor şu an için. BİG BOSS 16 dedi: İstediğiniz bölüm nedir? YKS'ye ne kadar süre çalıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Bende bilgisayar programcılığı seçtim YKS ise sadece 6 ay dershaneye gittim en ufak bir alt yapım yoktu lise 1 ve 2 de Full yatıp oyun oynadım.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2022 #12 Yukapian dedi: Bu netler ile dokuz eylül bilgisayar programcılığı geliyor şu an için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ağlıyordu gelmezse diye .
Yukapian dedi: Bu netler ile dokuz eylül bilgisayar programcılığı geliyor şu an için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ağlıyordu gelmezse diye .
B BİG BOSS 16 Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 4 Ağustos 2022 #13 Yukapian dedi: Bu netler ile dokuz eylül bilgisayar programcılığı geliyor şu an için. Bende bilgisayar programcılığı seçtim YKS ise sadece 6 ay dershaneye gittim en ufak bir alt yapım yoktu lise 1 ve 2 de Full yatıp oyun oynadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Yukapian dedi: Bu netler ile dokuz eylül bilgisayar programcılığı geliyor şu an için. Bende bilgisayar programcılığı seçtim YKS ise sadece 6 ay dershaneye gittim en ufak bir alt yapım yoktu lise 1 ve 2 de Full yatıp oyun oynadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 4 Ağustos 2022 #14 BİG BOSS 16 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ve moralinizi bozmak istemem ama DGS sınavı ile 4 yıllık bölüme geçmek her yiğidin harcı değil.
BİG BOSS 16 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ve moralinizi bozmak istemem ama DGS sınavı ile 4 yıllık bölüme geçmek her yiğidin harcı değil.
B BİG BOSS 16 Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 4 Ağustos 2022 #15 Yukapian dedi: Önemli değil ve moralinizi bozmak istemem ama DGS sınavı ile 4 yıllık bölüme geçmek her yiğidin harcı değil. Genişletmek için tıkla... Kontenjan az olduğu için zor diye biliyorum. Matematiğim de kötüdür ama bakicaz artık.
Yukapian dedi: Önemli değil ve moralinizi bozmak istemem ama DGS sınavı ile 4 yıllık bölüme geçmek her yiğidin harcı değil. Genişletmek için tıkla... Kontenjan az olduğu için zor diye biliyorum. Matematiğim de kötüdür ama bakicaz artık.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Ağustos 2022 #16 Herkesin seviyesi farklı olduğu için kolay ya da zor demek saçma olur. Önce ortalama zorlukta bir TYT denemesi çöz ve internetten sıralamanı hesapla sonra da ona göre çalışmaya başla.
Herkesin seviyesi farklı olduğu için kolay ya da zor demek saçma olur. Önce ortalama zorlukta bir TYT denemesi çöz ve internetten sıralamanı hesapla sonra da ona göre çalışmaya başla.