Bilgisayar programcılığı için 5600X 6700XT bilgisayarım yeterli mi?

Joe Satriani

Centipat
Masaüstü sahibiyim. İşlemci: 5600X, GPU:6700XT , 16 GB RAM, zaten imzada sistem yazıyor. İkinci üniversite kapsamında bölüme kaydoldum. Bitirince DGS ile mühendisliğe geçmek istiyorum ve yaşadığım şehirde İzmirde okumak istiyorum genellikle. Yani laptop alma gibi bir düşüncem yok. Sistemim yeterli mi bilgisayar bölümü için?

Maalesef yeterli değil, iyi bir mühendis olabilmek için NASA'ya başvurup bir bilgisayar istemeniz gerekiyor. Sizi mülakata alacaklar eğer geleceği parlak biri olarak görürlerse size bilgisayar mühendisliği okuyabilmeniz için gerekli sistemi yollayacaklardır. Piyasadaki bilgisayarlarla mühendislik okuyamazsınız. Yazılım işine girmek için başlı başına zor bir işlem bir de üstüne mühendis olmak istiyorsanız bu adımlardan geçmeniz şart.

Ohooo. Sistem çok yeterli. Sistemin yeterliliği o kadar fazla ki sizin yazılıma olan isteğiniz bu yeterlilikten fazla olsun,yazılımda başarılı olacaksınız.

Bilgisayar programcılığında sadece yazılım sektörü yok başka sektörler başka branşlarda var illa yazılımcı olmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…