Actress Girl Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2020 #1 Merhaba, 1. Sınıfım, kitap tavsiyesi istiyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 8 Kasım 2020 #2 Hocalarına mail at. En iyisini onlar bilir.
Actress Girl Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Kasım 2020 #3 Vavien. dedi: Hocalarına mail at. En iyisini onlar bilir. Genişletmek için tıkla... Aramızda bu bölümü okuyan varsa. Cevaplarsa sevinirim.
Vavien. dedi: Hocalarına mail at. En iyisini onlar bilir. Genişletmek için tıkla... Aramızda bu bölümü okuyan varsa. Cevaplarsa sevinirim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 10 Kasım 2020 #4 Actress Girl dedi: Aramızda bu bölümü okuyan varsa. Cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mühendisliği okuyorum, sayılır mı?
Actress Girl dedi: Aramızda bu bölümü okuyan varsa. Cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mühendisliği okuyorum, sayılır mı?
Actress Girl Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Kasım 2020 #5 Vavien. dedi: Bilgisayar mühendisliği okuyorum, sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Sayılsa sanırım cevaplardın. Ben bilmiyor muyum hocalara mail atmasını ?
Vavien. dedi: Bilgisayar mühendisliği okuyorum, sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Sayılsa sanırım cevaplardın. Ben bilmiyor muyum hocalara mail atmasını ?
1 19945 Megapat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 501 Makaleler 2 11 Kasım 2020 #6 Fahri Vatansever'in "Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş" kitabını tavsiye ederim. Mühendislik 1.sınıfta bu kitabı aldırmıştı hocamız.
Fahri Vatansever'in "Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş" kitabını tavsiye ederim. Mühendislik 1.sınıfta bu kitabı aldırmıştı hocamız.
Actress Girl Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Kasım 2020 #7 Murat İlker dedi: Fahri Vatansever'in "Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş" kitabını tavsiye ederim. Mühendislik 1.sınıfta bu kitabı aldırmıştı hocamız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Öneriniz ile kitabı satın aldım
Murat İlker dedi: Fahri Vatansever'in "Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş" kitabını tavsiye ederim. Mühendislik 1.sınıfta bu kitabı aldırmıştı hocamız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Öneriniz ile kitabı satın aldım