Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #1 Ben bilgisayar programcılığı okuyorum. Okulda bana lazım olur mu hiç bilmiyorum. Sizce notebook alınır mı? Alırsam da oyun için ağırlıklı laptop alırım. Çünkü masaüstü vardı bozuldu.
Ben bilgisayar programcılığı okuyorum. Okulda bana lazım olur mu hiç bilmiyorum. Sizce notebook alınır mı? Alırsam da oyun için ağırlıklı laptop alırım. Çünkü masaüstü vardı bozuldu.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #2 Neden alınmasın bir bütçe belirtir misinz? Artı 0 Eksi
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Ağustos 2020 #3 Elbette. Bir yazilimcinin olmazsa olmazi notebook'dur. Artı 0 Eksi
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #4 Tabi ki de. Artı 0 Eksi
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 6 Ağustos 2020 #5 Eğer bütçen var ise neden olmasın? Eğer bütçesel olarak seni sıkıştıracak ise okulun laboratuvarları yeterli olur. Artı 0 Eksi
Eğer bütçen var ise neden olmasın? Eğer bütçesel olarak seni sıkıştıracak ise okulun laboratuvarları yeterli olur.
KS KS Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #6 10.000 TL bütçem var. Aynı zaman da oyunları oynatacak bir laptop sizce ne almalıyım? RotasızBey dedi: Neden alınmasın bir bütçe belirtir misinz? Genişletmek için tıkla... xearhtain dedi: Eğer bütçen var ise neden olmasın? Eğer bütçesel olarak seni sıkıştıracak ise okulun laboratuvarları yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
10.000 TL bütçem var. Aynı zaman da oyunları oynatacak bir laptop sizce ne almalıyım? RotasızBey dedi: Neden alınmasın bir bütçe belirtir misinz? Genişletmek için tıkla... xearhtain dedi: Eğer bütçen var ise neden olmasın? Eğer bütçesel olarak seni sıkıştıracak ise okulun laboratuvarları yeterli olur. Genişletmek için tıkla...