Bilgisayar programcılığı için masaüstü mü dizüstü bilgisayar mı almak mantıklı?

yyagix

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu yıl bilgisayar programcılığı okuyacağım ve bilgisayar almam gerekli fakat dizüstü üstü mü masaüstü mü karar veremedim. Üniversitenin kendi dersler için bilgisayarları var ama yine de dizüstü almak gerekir mi? Daha çok performanslı bir şey istediğim için masaüstü işime geliyor fakat bilgisayar programcılığı okuyan veya mezun olan kişiler ne tavsiye eder hangisi daha mantıklı olur?

Okumuş ya da mezun olmuş birisi değilim. Ama kasayı her istediğinde oradan oraya götüremezsin.

(Programcılık mezunuyum) Okulda yapılan kodları genelde okul bilgisayarında yok olur bulamazsın vs, Kodları lazım olduğunda incelemen açısından ayrıca proje olunca grup olarak toplanıldığında vs masaüstü bilgisayarı taşıyamazsın, laptop öğrencilik için her türlü mantıklı.
Dersleri kendi bilgisayarında halledersin ayrıca.

okumuş mezun olmuş biri olarak. Hiç bilgisayarı olmayan biri bile mezun oldu. Okulda labortuvar oluyor zaten orada kodları vs yazıp. Bulut servislere atıp evde çalışan ve kendim de yapmış olduğum şekilde oluyor. Biz daha çok gofile.io tarzı sitelere atıyorduk kodları eve gelince de indiriyorduk.

Bende öyle ilerliyordum her seferinde buluta yükle, oradan oraya yükle belli bir zaman sonra eziyet oluyor, ayrıca proje ve proje raporları kısmında laptop olması daha iyi.

Benim tercihim laptoptan yana. Programları vs kendi bilgisayarına yüklersin, projeleri buluta atmak zorunda kalmazsın vs vs. Eğer grup projesi olursa da arkadaşlarınla kafede vs buluşup orada yapabilirsin

Kaç sıralama yaptıınız tyt den?

Teşekkür ederim bilgilendirme için

Benim tercihim laptoptan yana. Programları vs kendi bilgisayarına yüklersin, projeleri buluta atmak zorunda kalmazsın vs vs. Eğer grup projesi olursa da arkadaşlarınla kafede vs buluşup orada yapabilirsin

Teşekkürler

Kaç sıralama yaptıınız TYT'den?

190k

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…