Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2025 #21 enesbeys dedi: Sınava çalışacağımı söylersem tecil ettirebilirm değil mi? * Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı konu açın banlanırsınız.
enesbeys dedi: Sınava çalışacağımı söylersem tecil ettirebilirm değil mi? * Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı konu açın banlanırsınız.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Temmuz 2025 #22 Benim de kafa karışık. Bu bölümü yazıp 2 yıl kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten hali hazırda belli bir seviyedeyim. Sınavdan puan da biraz kötü geldi açıkçası . Şuan hangi üniversiteleri düşünüyorsunuz?
Benim de kafa karışık. Bu bölümü yazıp 2 yıl kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten hali hazırda belli bir seviyedeyim. Sınavdan puan da biraz kötü geldi açıkçası . Şuan hangi üniversiteleri düşünüyorsunuz?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2025 #23 Recoo dedi: Benim de kafa karışık. Bu bölümü yazıp 2 yıl kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten halihazırda belli bir seviyedeyim. Sınavdan puan da biraz kötü geldi açıkçası . Şu an hangi üniversiteleri düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Balıkesir olabilir belki Bolu falan
Recoo dedi: Benim de kafa karışık. Bu bölümü yazıp 2 yıl kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten halihazırda belli bir seviyedeyim. Sınavdan puan da biraz kötü geldi açıkçası . Şu an hangi üniversiteleri düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Balıkesir olabilir belki Bolu falan