Bilgisayar programcılığımı yoksa robotik ve yapay zeka bölümümü arkadaşlar? Kafam çok karıştı. PC programcılığını okuyan çok fazla insan var, robotik ve yapay zeka bölümüyse oldukça yeni bir bölüm. Sizce hangisi okunur?
maalesef ki başka bir şansım kalmadı yazılım mühendisliği hedefimdi olmadı 2 yıllık yazıcam mecbur zaten çevremden de gördüğüm kadarıyla mühendislik okuyan adamda kendini geliştirmezse iş bulamıyorYazılım ile alakalı hiçbir 2 yıllık bölümü önermem, iş ararken filtreye takılıp elenirsiniz.
valla baktımda fazla bir şey anlayamadım güzel mi kötü müDers içeriği nasıl? Eğer yapay zeka bölümünün içeriği iyiyse programcılığı direkt elerdim.
Vallahi baktımda fazla bir şey anlayamadım güzel mi kötü mü?
yapay zekaya sorduğumda bölüm tam oturmamış falan dedi programcılığı önerdiProgramcılık ve yapay zeka bölümünün derslerini kıyasla. En kötü yapay zekaya sor. İsim üzerinden tercih yapma sadece.
Yapay zekaya sorduğumda bölüm tam oturmamış falan dedi programcılığı önerdi
orası öylede okulda ne göstericekler ama yada bir şirkette nasıl bir karşılama olucak onlarıda bilmiyoruz :/Yapay Zeka her zaman bu işin top noktasıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.