Bilgisayar Programcılığı mı yoksa Robotik ve Yapay Zeka bölümü mü?

Quader

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar programcılığımı yoksa robotik ve yapay zeka bölümümü arkadaşlar? Kafam çok karıştı. PC programcılığını okuyan çok fazla insan var, robotik ve yapay zeka bölümüyse oldukça yeni bir bölüm. Sizce hangisi okunur?

Programcılık tek başına yazılım işi bulmana yetmez. Yazılımda müthiş rekabet var artık binlerce bilgisayar ve yazılım mühendisi işsiz. Sen ise mühendis bile olmamış olacaksın 2 sene sonunda. Ben olsam yapay zekaya yönelirdim.

Yazılım ile alakalı hiçbir 2 yıllık bölümü önermem, iş ararken filtreye takılıp elenirsiniz.
maalesef ki başka bir şansım kalmadı yazılım mühendisliği hedefimdi olmadı 2 yıllık yazıcam mecbur zaten çevremden de gördüğüm kadarıyla mühendislik okuyan adamda kendini geliştirmezse iş bulamıyor
Ders içeriği nasıl? Eğer yapay zeka bölümünün içeriği iyiyse programcılığı direkt elerdim.
valla baktımda fazla bir şey anlayamadım güzel mi kötü mü

Yapay zekaya sorduğumda bölüm tam oturmamış falan dedi programcılığı önerdi

Evet ama gideceğin üniversitede zaten programcılık derslerine giren hocaların yapay zeka derslerine de girecek, öyle ayrı ayrı olmuyor. Dediğim gibi akademisyenler ve ders içeriği iyiyse yapay zeka değilse düşünmeden programcılığa git.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı