Çözüldü Bilgisayar Programcılığı okurken yatay geçiş yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salvatoron

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben ön lisans Bilgisayar Programcılığı okuyorum fakat bölümümden pek memnun değilim. Yatay geçiş ile başka bir bölüme geçmek istiyorum. Geçmek istediğim bölüm ise yine ön lisans, havacılıkla ilgili bir bölüm. 1. sınıfın bitmesine az kaldı ve ben yatay geçiş ile istediğim bölüme geçebilir miyim? Mümkün mü böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mümkün. İsterseniz not ortalamasıyla ya da MYP ile yatay geçiş yapabilirsiniz yatay geçiş tarihlerinde.
Mümkün. İsterseniz not ortalamasıyla ya da MYP ile yatay geçiş yapabilirsiniz yatay geçiş tarihlerinde.

Çözüm
Geçebilirsiniz, seneye 1. sınıftan başlarsınız tekrardan. Kontenjan açıyorsa eğer; MYP'niz yetiyorsa MYP ile veyahut GANO ile yatay geçiş koşullarını karşılıyorsanız GANO ile yatay geçiş yaparsınız.

MYP nedir tam olarak . GANO ile nasıl olucak tam bilmiyorum . Ortalamam kaç olursa geçer ederim tam bilmiyorum.

MYP nedir YKS puanı mı oluyor. Not ortalaması ne kadar olmalı ki geçiş yapabilmem için. Geçen sene normalde puanım tutuyordu fakat yığılma olduğu için olmadı. 1.sınıf bitince geçiş yapmak istiyorum artık.

Son düzenleme:
@Salvatoron, MYP: Bir seneliğe mahsus YKS puanınızı ve sıralamanızı kullanarak tekrar tercih yapabiliyorsunuz ancak tercih yaptığınız senenin sıralama ve puanları baz alınarak tercih yapıyorsunuz ve puanınızın üstünü tercih edemiyorsunuz. Örneğin puanınız TYT'den 320, 320,05 puanlı yeri tercih edemiyorsunuz. Not ortalaması da en azından 3 civarı olmalı ve alttan dersinizin olmaması gerekir.

Benim puanım 295 istediğim yer 297 ile almış en son olur mu? Alttan dersim varsa geçemiyor muyum YKS puanı ya da not ortalaması ile

@Salvatoron, sınava hangi sene girmiştiniz? Sınava girdiğiniz seneninkine bakıyorsunuz, değil mi? Önemli olan o ve alttan dersiniz varsa not ortalamasıyla geçiş yapamazsınız. MYP ile geçiş yaparsınız.

@Salvatoron, sınava hangi sene girmiştiniz? Sınava girdiğiniz seneninkine bakıyorsunuz, değil mi? Önemli olan o ve alttan dersiniz varsa not ortalamasıyla geçiş yapamazsınız. MYP ile geçiş yaparsınız.

Geçen sene girdim sınava. Şu anda 1.sınıf bitmek üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Salvatoron, geçen senenin puanına baktınız, değil mi? MYP ile yatay geçişte önemli olan, sınava girilen senedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…