Bilgisayar programcılığı stajı nasıl yapılmalı?

hasakicioguz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar İzmir'de ege üniversite'de bilg. Prog. Öğrencisiyim 3. yılımdayım(1 yıl kaldım). Mezun olmam için sadece staj yapmam lazım şu an çünkü tek ders sınavına girdim ve geçtim.

Stajyerlik için iş yeri bulmakta zorluk çekiyorum bayağı tecrübesizim bu konuda ve şunu da fark ettim ingilizcemin C1-C2 seviyelerinde olması dışında pek bir beceri diyebileceğim özelliğim yok. Yani programlama olarak "CS50 harvard's ıntroduction to Computer science" kursunun weeks 0-1-2-3 kısımlarını bitirdim tüm problemleri çözdüm bir de "the Odin project" kursunun "foundations" bölümünün "revisiting rock papers scissors" kursuna kadar olan kısmını bitirdim + exercism sitesinde 15-20 tane JavaScript problemi çözdüm. Yani kısacası tecrübem sıfır değil ama kendimi bir coder/yazılımcı vs. olarak görmüyorum şu an. Bilg. Prog. Bölümünde de not ortalamam 2.9 yani kötü değil ama derslerden neredeyse hiçbir şey öğrenmediğimi söyleyebilirim çünkü eğitim kalitesi iyi değil bence(hala piyasanın umurunda olmayan Pascal programlama dilini öğretiyorlar 70'ler 80'lerden kalma...).
Kısacası stajyerlik için iş yeri arıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bir de bilg. Prog. Stajyerlerine ne gibi işler yaptırıyorlar onu da merak ediyorum, bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler.

Gönderiyi silmem lazım nasıl sileceğim D:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…