kaplumbaga deden
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, bu sene TYT'den 202 puan yaptım bilgisayar programcılığı okumak istiyorum ama kafamda bazı şeyler sıkıntı olmaya başladı. İlk sıkıntı maddi durumum. Şu an bir fabrikada çalışıyorum ve elimde Max 15 bin TL var. Bu parayla 2 yıl geçinebilir miyim bilmiyorum. Kalacak yer olarak KYK yurtlarında kalmayı düşünüyorum. Ailemden de para istemek istemiyorum artık. Çünkü ailemin de birkaç borçları var. Zor duruma sokmak istemiyorum. Bana bu para yetmez diye düşünüyorum bir yandan da o yüzden aklımda uzaktan öğretim olarak okumak da var ama bunun için de evde hem internet altyapısı yok hem de uzaktan öğretim ile dersler vs. anlayamam çünkü yazılımı cidden öğrenmek istiyorum artık. En azından temelim olsun mezun olunca kendimi geliştirmek istiyorum. Bir de okusam hangi üniversite de okuyacağım o da var.
Bu sene 2. kez sınava girdim geçen sene TYT 144 puan yapmıştım. 3. kez sınava girmek istemiyorum. Şu an her şey için çok kararsız durumdayım.
Bu sene 2. kez sınava girdim geçen sene TYT 144 puan yapmıştım. 3. kez sınava girmek istemiyorum. Şu an her şey için çok kararsız durumdayım.
Son düzenleyen: Moderatör: