Bilgisayar programcılığı vs elektronik teknolojisi

Anlamadım yani Bilgisayar Programcılığı okuyup ardından DGS ile EEM'ye geçmeyi mi düşünüyorsun? Eğer öyleyse olmaz oradan oraya geçiş imkanı sunmuyorlar. Genel olarak DGS ile EEM kazanmak zor olur mu diye soruyorsan, evet biraz zor olur çünkü iyi üniversitelerin kontenjanları git gide azalıyor fakat kontenjanlar hep az kalır mı bilmiyorum. Genel olarak DGS'de sayısal sorularda en az 40-43 net yapman lazım.

Anlamadım yani bilgisayar programcılığı okuyup ardından DGS ile Eem'ye geçmeyi mi düşünüyorsun? Eğer öyleyse olmaz oradan oraya geçiş imkanı sunmuyorlar. Genel olarak DGS ile eem kazanmak zor olur mu diye soruyorsan, evet biraz zor olur çünkü iyi üniversitelerin kontenjanları gitgide azalıyor fakat kontenjanlar hep az kalır mı bilmiyorum. Genel olarak DGS'de sayısal sorularda en az 40-43 net yapman lazım.

Hocam peki DGS'de orta seviye çoğu üniversitede 5K-10k arası ile kapatmış. Bu üniversiteleri kazanmak zor olur mu? Benim hedefim DGS'de ilk 3 zaten. Dereceye oynamak istiyorum.

Hocam peki derece yani ilk 3'e girdikten sonra açıkta kalır mıyım?
Yok niye ilk üçe girip açıkta kalasın.
Bir de kontenjanlar daha fazla düşer mi?
Bilemiyorum ama son yıllarda bir düşüş var.
Son bir sorum var ortalamam kaç olmalı ilk 3 için?
Hiç fikrim yok fakat ortalama, YKS'deki gibi o kadar etkili değil ama çok da düşük olmasın. 3 - 3.20 üzerinde tutmaya bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı