Eem istiyorsan Bilgisayar'ı unut, onunla geçemiyorsun.
Anlamadım yani bilgisayar programcılığı okuyup ardından DGS ile Eem'ye geçmeyi mi düşünüyorsun? Eğer öyleyse olmaz oradan oraya geçiş imkanı sunmuyorlar. Genel olarak DGS ile eem kazanmak zor olur mu diye soruyorsan, evet biraz zor olur çünkü iyi üniversitelerin kontenjanları gitgide azalıyor fakat kontenjanlar hep az kalır mı bilmiyorum. Genel olarak DGS'de sayısal sorularda en az 40-43 net yapman lazım.
Yani ilk üçe girmek zor tabi. Nerdeyse kayıpsız sayısal sorularını yapmalısın.Benim hedefim DGS'de ilk 3 zaten.
Yani ilk üçe girmek zor tabii. Neredeyse kayıpsız sayısal sorularını yapmalısın.
Yok niye ilk üçe girip açıkta kalasın.Hocam peki derece yani ilk 3'e girdikten sonra açıkta kalır mıyım?
Bilemiyorum ama son yıllarda bir düşüş var.Bir de kontenjanlar daha fazla düşer mi?
Hiç fikrim yok fakat ortalama, YKS'deki gibi o kadar etkili değil ama çok da düşük olmasın. 3 - 3.20 üzerinde tutmaya bak.Son bir sorum var ortalamam kaç olmalı ilk 3 için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.