Bilgisayar Programcılığı vs YBS

Ryuu04

Femtopat
İyi akşamlar herkese. Başlıkta da olduğu gibi bölümler arasında kararsız kaldım. 4 yıllık bir bölüm okumaya sabrım var mı bilmiyorum, YBS güzel bölüm ama iki yıl daha vermeye gerek var mı emin değilim. Bu yüzden iki yıllık bilgisayar programcılığını iyi bir üniversitede okusam mantıklı bir yol izlemiş olur muyum sizce? Şimdiden teşekkür ederim.

Güzel bir okulda YBS daha iyi olur bence ama isteksiz iseniz 4 yıl okumaya 2 yıl güzel bir okulda bilgisayar programcılığıda elbette iyi olur.

Şuan YBS okuyorum 3.sınıf öğrencisiyim. Ybs okunur mu sorusu üzerinde çok uzun konuşulur fakat YBS mi PC programcılığı mı sorusu kesinlikle YBS bence.

Bilgisayar programcılığı okuyordum bıraktım bu sene. Word excel derslerini 3 haftadır anlatınca kaydımı sildirdim. İşe girdim.

Güzel bir okulda YBS daha iyi olur bence ama isteksiz iseniz 4 yıl okumaya 2 yıl güzel bir okulda bilgisayar programcılığıda elbette iyi olur.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Şuan YBS okuyorum 3.sınıf öğrencisiyim. Ybs okunur mu sorusu üzerinde çok uzun konuşulur fakat YBS mi PC programcılığı mı sorusu kesinlikle YBS bence.
Ybs'yi düşüneceğim o halde hocam. Önce aradan tyt çıkarayım diyorum ya iki sınav birden paniğe neden oluyor bende. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Bilgisayar programcılığı okuyordum bıraktım bu sene. Word excel derslerini 3 haftadır anlatınca kaydımı sildirdim. İşe girdim.
Gerçekten mi hocam? Şaşırdım doğrusu ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Evet maalesef hocaya sordum ne zaman bitecek şu word mord işleri daha 1 dönem falan dedi kaydımı sildirdim.

Yazılım sektöründe 2 yıllık diplomaların pek bir değeri olmuyor. Bilgisayar Programcılığı okumanı o yüzden önermiyorum. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü 4 yıllık bir lisans programı ve ders içeriği bakımından hem yönetim alanında hem de yazılım alanında kendini geliştirebilme imkanı sunuyor. O yüzden önerim kesinlikle YBS olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…