Merhabalar Technopat ailesi. 10. sınıfım ve bilişim bölümünde okuyorum. Öğretmenlerimiz genellikle web dersleri göreceğimizi söylüyor. Ama ben veri tabanı veya program okumak istiyorum. Üniversite geçişimde hangisini okumam daha sağlıklı olur? Şimdiden teşekkürler
Bende 10. sınıftayım. Burada web programcılığı okuyorlar bizde o dalı okuyacağız büyük ihtimal , bilişimin önü açık ne okursan oku. Teknoloji devrimindeyiz biliyorsunuz
Tabii ki devir teknoloji devri. Ama Türkiye'de iş bulma imkânları zorlaşıyor. Bilişimin önü gerçekten açık. Şuan dünya bilgisayarlarla yönetiliyor. Ne kadar emek, o kadar alın teri. İlgin için teşekkürler
Web programlama iyidir. Devam edin. Ayrıca iş bulmak belli bir yere gelmek istiyorsanız okul bunu sağlamaz. Siz birçok dil için çalışacaksınız. İleride Android programlamanın önü tek dil ile yetinme java olsun c++ zaten php bilmelisin bunun yanında birçok alternatif var.
Web Tasarım ve Programlama mı ? , Veri tabanı programlama mı. Fark etmez aslında ikisindede C# var. Html ikisindede var. Java iksindede var. Ben veri tabanı dalındayım biz ayrıyetten asp.net görüyoruz. Zaten önemli olan da bu.
Web Tasarım ve Programlama mı ? , Veri tabanı programlama mı. Fark etmez aslında ikisindede C# var. Html ikisindede var. Java iksindede var. Ben veri tabanı dalındayım biz ayrıyetten asp.net görüyoruz. Zaten önemli olan da bu.