Joe Satriani Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #1 Matematik gerekiyor mu bu bölümü okumak için. Gerekiyorsa hangi seviyede TYT mi AYT mi? Fen dersleri görülüyor mu bilgi verebilir misiniz?
Matematik gerekiyor mu bu bölümü okumak için. Gerekiyorsa hangi seviyede TYT mi AYT mi? Fen dersleri görülüyor mu bilgi verebilir misiniz?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.011 Çözümler 47 Yer Mersin 5 Ağustos 2023 #2 Bilgisayar Programcılığı | Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University www.anadolu.edu.tr Dersler burada verilmiş.
Bilgisayar Programcılığı | Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University www.anadolu.edu.tr Dersler burada verilmiş.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Üniversiteden üniversiteye değişiyor mu bu dersler merak ettim doğrusu. Ben de ikinci üniversite olarak okuyacağım Anadolu üniversitesinde. Emrecngz dedi: Bilgisayar Programcılığı | Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University www.anadolu.edu.tr Dersler burada verilmiş. Genişletmek için tıkla... Mesela buradaki programlama dersi ikinci dönem hangi dil var?
Üniversiteden üniversiteye değişiyor mu bu dersler merak ettim doğrusu. Ben de ikinci üniversite olarak okuyacağım Anadolu üniversitesinde. Emrecngz dedi: Bilgisayar Programcılığı | Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University www.anadolu.edu.tr Dersler burada verilmiş. Genişletmek için tıkla... Mesela buradaki programlama dersi ikinci dönem hangi dil var?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.011 Çözümler 47 Yer Mersin 5 Ağustos 2023 #4 Bu tür bölümlerde AYT seviyesi matematik bilmek iyidir. Yazılımın her noktasında matematiğe ihtiyaç var. Bilmeden de bitirebilirsin belki ama kalifiye olamazsın. SdtCngz dedi: Üniversiteden üniversiteye değişiyor mu bu dersler merak ettim doğrusu. Ben de ikinci üniversite olarak okuyacağım Anadolu üniversitesinde. Mesela buradaki programlama dersi ikinci dönem hangi dil var? Genişletmek için tıkla... Ben de okul durumuyla tayin için düşünüyorum bu bölümü. O kadar detay bilmiyorum maalesef.
Bu tür bölümlerde AYT seviyesi matematik bilmek iyidir. Yazılımın her noktasında matematiğe ihtiyaç var. Bilmeden de bitirebilirsin belki ama kalifiye olamazsın. SdtCngz dedi: Üniversiteden üniversiteye değişiyor mu bu dersler merak ettim doğrusu. Ben de ikinci üniversite olarak okuyacağım Anadolu üniversitesinde. Mesela buradaki programlama dersi ikinci dönem hangi dil var? Genişletmek için tıkla... Ben de okul durumuyla tayin için düşünüyorum bu bölümü. O kadar detay bilmiyorum maalesef.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.359 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ağustos 2023 #5 Joe Satriani dedi: Matematik gerekiyor mu bu bölümü okumak için. Gerekiyorsa hangi seviyede TYT mi AYT mi? Fen dersleri görülüyor mu bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece TYT'den girerek yapabilirsin. 2 yıllık bir bölüm. Yani önlisans olarak geçiyor. TYT'deki soruların hepsi önemli. Türkçe ve matematiğe biraz önem ver, en azından daha rahat olursun.
Joe Satriani dedi: Matematik gerekiyor mu bu bölümü okumak için. Gerekiyorsa hangi seviyede TYT mi AYT mi? Fen dersleri görülüyor mu bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece TYT'den girerek yapabilirsin. 2 yıllık bir bölüm. Yani önlisans olarak geçiyor. TYT'deki soruların hepsi önemli. Türkçe ve matematiğe biraz önem ver, en azından daha rahat olursun.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #6 Bugün kaydımı yaptım ikinci üniversite olarak