Bilgisayar Ram'i Çok Kullanıyor - 3d_enable_g.exe

Bordo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçen ay bilgisayar topladım. RAM'lerim Gskill 8 GB 1600 MHz ama bilgisayarı açtıktan 1 saat sonra RAM'ler bir anda %95 kullanılıyor. Virüs de yok. Kaspersky ile tarattım bulmadı virüs. Sorun nedir ? Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky kendisi yeterli bir virüs. Otomatik güncelleştirmeleri, güvenlik duvarını ve windows defender yüklüyse kapat.

Fazla yüklenme anında görev yöneticisinden resmini al yükle buraya öyle de bir göz atalım.

Kaspersky kendisi yeterli bir virüs. Otomatik güncelleştirmeleri, güvenlik duvarını ve windows defender yüklüyse kapat.

Fazla yüklenme anında görev yöneticisinden resmini al yükle buraya öyle de bir göz atalım.
Hocam zaten bugün yükledim kaspersky'ı. Oda virüs var mı diye kontrol edeyim dedim yoksa yüklü değildi ondan değil sorun. Hocam şu anda bilgisayarı yeni başlattım dediğim gibi ilk başta sorun yok 1 saat geçince veya 2 saat %95 geliyor daha da inmiyor.

Bende Kaspersky çalışırken bellek kullanımı (8 GB) %70'i geçmiyor. Konuya gelecek olursak @33085'in dediklerini yapabilirsiniz.

@Bordo

Resim halinde görürsek anlarız sorunu. Ram kullanımı yükseldiğin de resmini çekip siteye atın.

@Tuna Yücer

%70 ne kadar büyük bir rakam ram kullanımı için farkında değilsin galiba.

@Bordo

Resim halinde görürsek anlarız sorunu. Ram kullanımı yükseldiğin de resmini çekip siteye atın.

@Tuna Yücer

%70 ne kadar büyük bir rakam ram kullanımı için farkında değilsin galiba.
tamam hocam...Ağırlaştığı için çekebilirsem atarım :D

Bende Kaspersky çalışırken bellek kullanımı (8 GB) %70'i geçmiyor. Konuya gelecek olursak @33085'in dediklerini yapabilirsiniz.

Oooo öyle şey mi olur o zaman hiçbir şey yüklemeyelim

Adsız.pnghhhhhhhhh.png

cvcvcv.png

dedededededede.png

eee.png

ggggg.png

ssssssssss.png

vvv.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanımda olanlar 2GB bile etmiyor neredeyse ama 6GB olarak gözüküyor . Net bir şekilde göremedin mi hangisi maksimum da ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı