Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #1 Kulaklığım Razer BlackShark V2 X. Mikrofonu telefonumda çalışıyor ama PC'de ayarlayamıyorum, PC'nin kendi mikrofonunu kullanıyor, ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-01 110553.png 23,4 KB · Görüntüleme: 29
Kulaklığım Razer BlackShark V2 X. Mikrofonu telefonumda çalışıyor ama PC'de ayarlayamıyorum, PC'nin kendi mikrofonunu kullanıyor, ne yapmam lazım?
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 591 Çözümler 1 1 Eylül 2023 #2 Discord'da denediniz mi? Orada görüyor olması lazım.
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #3 auditoree dedi: Discord'da denediniz mi? Orada görüyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Discord'da da görmüyor Vulture9 dedi: Discord'da da görmüyor Genişletmek için tıkla... Kulaklığı ilk aldığımdan beri gözükmüyordu Realtek olarak geçiyordu Son düzenleme: 1 Eylül 2023
auditoree dedi: Discord'da denediniz mi? Orada görüyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Discord'da da görmüyor Vulture9 dedi: Discord'da da görmüyor Genişletmek için tıkla... Kulaklığı ilk aldığımdan beri gözükmüyordu Realtek olarak geçiyordu
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 591 Çözümler 1 1 Eylül 2023 #4 Vulture9 dedi: Discord'da da görmüyor Kulaklığı ilk aldığımdan beri gözükmüyordu Realtek olarak geçiyordu Genişletmek için tıkla... Kutuda çeviricisi olması lazım, Onu kullanarak mikrofon ve kulaklık girişlerine ayrı ayrı takabilirsin.
Vulture9 dedi: Discord'da da görmüyor Kulaklığı ilk aldığımdan beri gözükmüyordu Realtek olarak geçiyordu Genişletmek için tıkla... Kutuda çeviricisi olması lazım, Onu kullanarak mikrofon ve kulaklık girişlerine ayrı ayrı takabilirsin.
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 448 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #5 auditoree dedi: Kutuda çeviricisi olması lazım, Onu kullanarak mikrofon ve kulaklık girişlerine ayrı ayrı takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam bu sefer hiç ses gitmedi ne PC mikrofonundan ne de kulaklık mikrofonundan auditoree dedi: Kutuda çeviricisi olması lazım, Onu kullanarak mikrofon ve kulaklık girişlerine ayrı ayrı takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de dün oldu bu. Mikrofonu kapattığımı farketmeden yanlışlıkla PC mikrofonuna aldım ve şimdi kulaklık mikrofonuna geri alamıyorum. Son düzenleme: 1 Eylül 2023
auditoree dedi: Kutuda çeviricisi olması lazım, Onu kullanarak mikrofon ve kulaklık girişlerine ayrı ayrı takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam bu sefer hiç ses gitmedi ne PC mikrofonundan ne de kulaklık mikrofonundan auditoree dedi: Kutuda çeviricisi olması lazım, Onu kullanarak mikrofon ve kulaklık girişlerine ayrı ayrı takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de dün oldu bu. Mikrofonu kapattığımı farketmeden yanlışlıkla PC mikrofonuna aldım ve şimdi kulaklık mikrofonuna geri alamıyorum.