İotMabSy Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Bilgisayarı yeni aldım, ekran kartını taktım, çalıştırdım ama böyle bir hata veriyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024
Çözüm steelumut 30 Aralık 2023 İşletim sistemi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşletim sistemi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.269 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 30 Aralık 2023 #2 İşletim sistemi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 30 Aralık 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
İşletim sistemi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS İotMabSy Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 Yalnız BIOS'a da giremedik F2 falan denedik. steelumut dedi: İşletim sistemi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam delete miş dün 2 gün önce akşam hallettim Windows yükledik USB'den açtım oldu teşekkür ederim. Son düzenleme: 1 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Yalnız BIOS'a da giremedik F2 falan denedik. steelumut dedi: İşletim sistemi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam delete miş dün 2 gün önce akşam hallettim Windows yükledik USB'den açtım oldu teşekkür ederim.