Bilgisayar Recovery hatası veriyor

Sipeyz

Hectopat
PC'yi açtım RECOVERY hatası verdi. 1 daha denedim siyah ekran verdi mouse ve klavyenin ışığı da yanmıyordu, sonrasında bir daha açtım, RECOVERY diyordu, aşağıda ise start filan yazıyordu, start dedim, % işareti çıktı, "Fixing stage 5" vs. yazıyordu, bekledim, doldu ve siyah ekranda kaldı, yeniden açtım ve yine RECOVERY hatası çıktı karşıma. Ben de veri kaybı yaşamadan Windows'u silmeden üstüne kurdum, sonra tekrar aynı hatayı verdi. 0'dan format attım yine aynı hata veriyor. HDD'de mi sorun var, ekran kartında mı?

HDD sorunu gibi gözüküyor. Windows'u yükle menüsünden sonraki format seçenekleri sayfasında yavaş biçimlendirme seçeneği varsa bir deneyin. Eğer yoksa yine aynı sayfadan CMD ekranını çağırarak HDD'yi yavaş biçimlendirebilirsin diye düşünüyorum.

Yavaş biçimlendirme olayı HDD de bad sector varsa buraları devre dışı bırakarak diskin çalışmasındaki aksaklığı önlemek içindir.

Son düzenleme:
HDD sorunu gibi gözüküyor. Windows'u yükle menüsünden sonraki format seçenekleri sayfasında yavaş biçimlendirme seçeneği varsa bir deneyin. Eğer yoksa yine aynı sayfadan CMD ekranını çağırarak HDD'yi yavaş biçimlendirebilirsin diye düşünüyorum.

Yavaş biçimlendirme olayı HDD de bad sector varsa buraları devre dışı bırakarak diskin çalışmasındaki aksaklığı önlemek içindir.
Windowsu yükle menüsünden derken format attığımız menümü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı