Bilgisayar Reset Atmadan Açılmıyor

Caner217

Kilopat
Bilgisayarı açıyorum ekran geliyor daha sonra siyah ekran geliyor ve sinyal yok diyor. 10 DK civarı beklediğim oldu ama açılmadı. O ekrandayken kasa üzerinden reset tuşuna basınca bilgisayar reset atıp normal bir şekilde açılıyor. 2 haftadır bu sorun var. Geçen hafta bilgisayarı taradığımda coinminer tespit etti kaldırdı. Onunla ilgili olabilir mi bu durum? Ama kaldırıldıktan sonra da aynı şey olmaya devam ediyor.

Bilgisayarı açıyorum ekran geliyor daha sonra siyah ekran geliyor ve sinyal yok diyor. 10 DK civarı beklediğim oldu ama açılmadı. O ekrandayken kasa üzerinden reset tuşuna basınca bilgisayar reset atıp normal bir şekilde açılıyor. 2 haftadır bu sorun var. Geçen hafta bilgisayarı taradığımda coinminer tespit etti kaldırdı. Onunla ilgili olabilir mi bu durum? Ama kaldırıldıktan sonra da aynı şey olmaya devam ediyor.
Sistem parçalarını da yazarsanız.

Bu sorun BIOS piliyle ilgili olabilir diye düşünüyorum çünkü pil bittiğinde sistemi başlatırken pili yeniden dolduruyor fakat başlangıçta pil boş olduğu için BIOS yapmıyor o kısa sürede pil dolduğu için resete basınca açılıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı