Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 11 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlattım ve aniden karşıma bu çıktı. Acaba daha önce yüklemeye çalıştığım ve sonradan iptal ettiğim BIOS sürümünü mü güncelliyor?
Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlattım ve aniden karşıma bu çıktı. Acaba daha önce yüklemeye çalıştığım ve sonradan iptal ettiğim BIOS sürümünü mü güncelliyor?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 11 Ağustos 2020 #2 Melipe Felo dedi: Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlattım ve aniden karşıma bu çıktı. Eki Görüntüle 636340 Acaba daha önce yüklemeye çalıştığım ve sonradan iptal ettiğim BIOS sürümünü mü güncelliyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın BIOS'unu güncelliyor bazen Windows Update üzerinden Windows BIOS Update'ini indiriyor sanada öyle olmuş galiba .
Melipe Felo dedi: Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlattım ve aniden karşıma bu çıktı. Eki Görüntüle 636340 Acaba daha önce yüklemeye çalıştığım ve sonradan iptal ettiğim BIOS sürümünü mü güncelliyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın BIOS'unu güncelliyor bazen Windows Update üzerinden Windows BIOS Update'ini indiriyor sanada öyle olmuş galiba .
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 11 Ağustos 2020 #3 Sorun olacağını zannetmiyorum daha önce böyle bir şey de görmedim ama güncel BIOS iyidir. Edit: Windows'da BIOS'u güncelleştirebiliyor bazen.
Sorun olacağını zannetmiyorum daha önce böyle bir şey de görmedim ama güncel BIOS iyidir. Edit: Windows'da BIOS'u güncelleştirebiliyor bazen.