E Eden Dust Ziyaretçi 29 Nisan 2017 #61 SideWinder dedi: Dikkat! Bu video ağır işsizlik içerir... (Fütursuzca eleştirebilirsiniz ) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O "citiks" mi ya? Geforce üretiyor onu dimi?
SideWinder dedi: Dikkat! Bu video ağır işsizlik içerir... (Fütursuzca eleştirebilirsiniz ) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O "citiks" mi ya? Geforce üretiyor onu dimi?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 29 Nisan 2017 #62 Silinen üye dedi: O "citiks mi ya"? Geforce üretiyor onu dimi? Genişletmek için tıkla... Çayna'dan geliyor... Hardisk o harddisk...
Silinen üye dedi: O "citiks mi ya"? Geforce üretiyor onu dimi? Genişletmek için tıkla... Çayna'dan geliyor... Hardisk o harddisk...
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Nisan 2017 #63 @SideWinder "Biz Çin'e gidiyoruz neden bunu göremiyoruz?" Yıkıldım gülmekten.
A Alper0705 Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 464 29 Nisan 2017 #64 Valla bravo. Sıkıldıkça videoyu izliyorum. (6 etti.)
gitarist97 Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #65 excess dedi: Bazıları şunlar; Eki Görüntüle 230246 Eki Görüntüle 230247 Monitor değişecek. Klavye'den ise kopamıyorum, bağımlılık yaptı resmen. Genişletmek için tıkla... Hocam mousepad in boyutlarını ve modelini söyleyebilir misiniz?
excess dedi: Bazıları şunlar; Eki Görüntüle 230246 Eki Görüntüle 230247 Monitor değişecek. Klavye'den ise kopamıyorum, bağımlılık yaptı resmen. Genişletmek için tıkla... Hocam mousepad in boyutlarını ve modelini söyleyebilir misiniz?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 30 Nisan 2017 #66 gitarist97 dedi: Hocam mousepad in boyutlarını ve modelini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steelseries QCK+ SK Gaming Edition. Artık satılmıyor.
gitarist97 dedi: Hocam mousepad in boyutlarını ve modelini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steelseries QCK+ SK Gaming Edition. Artık satılmıyor.
airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 30 Nisan 2017 #67 Küçük kobra dedi: Eki Görüntüle 229389 Eki Görüntüle 229390 Genişletmek için tıkla... O monitörden almayı düşünüyorum tasarımı beni benden alıyor. Oyunlarda performansı nasıl bir şikayetin var mı?
Küçük kobra dedi: Eki Görüntüle 229389 Eki Görüntüle 229390 Genişletmek için tıkla... O monitörden almayı düşünüyorum tasarımı beni benden alıyor. Oyunlarda performansı nasıl bir şikayetin var mı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 30 Nisan 2017 #68 airboss dedi: O monitörden almayı düşünüyorum tasarımı beni benden alıyor. Oyunlarda performansı nasıl bir şikayetin var mı? Genişletmek için tıkla... IPS monitörler oyunlarda iyi iş çıkaramıyor. Eski monitörüm IPS olmasaydı, ben de alırdım onu. Tasarımı efsane...
airboss dedi: O monitörden almayı düşünüyorum tasarımı beni benden alıyor. Oyunlarda performansı nasıl bir şikayetin var mı? Genişletmek için tıkla... IPS monitörler oyunlarda iyi iş çıkaramıyor. Eski monitörüm IPS olmasaydı, ben de alırdım onu. Tasarımı efsane...
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2017 #69 TechnoBey dedi: Buda benden Eki Görüntüle 230310 Genişletmek için tıkla... Ekran kartına giden kabloları nasıl düzenlediniz acaba?
TechnoBey dedi: Buda benden Eki Görüntüle 230310 Genişletmek için tıkla... Ekran kartına giden kabloları nasıl düzenlediniz acaba?
Rayzen Değil Teyzen Hectopat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #70 Hocam muhteşem sistemler var peki bu hafta alacağım sistemi atsam bir sıkıntı çıkarmı ?