Bilgisayar Roblox'a girerken donuyor

yvnxcan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım: Grundig GNB 1562 A2 İ3 Ekran kartı: hd graphics 3000
İşlemci: intel core i3 2350M 2.nesil Ram:4+2= 6 GB
Merhaba bu sorunu Roblox'a girerken yaşadım ve starting Roblox derken sürekli bilgisayar donuyor. Başka oyunlarda denedim hiçbir donma kasma yaşamadım. Ama sadece Roblox'da bu sorunu yaşıyorum. Sizce bu neden oluyor?

Merhaba bu sorunu Roblox'a girerken yaşadım ve starting Roblox derken sürekli bilgisayar donuyor. Başka oyunlarda denedim hiçbir donma kasma yaşamadım. Ama sadece Roblox'da bu sorunu yaşıyorum. Sizce bu neden oluyor?
Çünkü Online bir oyun. Bu, Ping vs sebep oluyor.

Hayır starting Roblox derken bilgisayar tamamen donuyor ne klavye ne fare çalışıyor sıkıntısı ne olabilir?

Sistem kaldırmıyordur önerim daha fazla kaşımayın PC'yi.

Çünkü Online bir oyun. Bu, ping vs sebep oluyor.

Ne alaka kanka? Robloxa girerken PC donuyor diyor. Ping ne alaka? Ping desen oynadığın oyunun içinde olur. Ping uygulamanın kendisinde değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Sistem kaldırmıyordur önerim daha fazla kaşımayın PC'yi.

Ne alaka kanka? Robloxa girerken PC donuyor diyor. Ping ne alaka? Ping desen oynadığın oyunun içinde olur. Ping uygulamanın kendisinde değil.
Roblox oyuna girerken de serverlara bağlandığı için Ping yiyebilir.

Tabii Xbox Series X'e kötü diyen birinden bu beklenir
Ne demeye çalışıyorsunuz?

Tabii Xbox Series X'e kötü diyen birinden bu beklenir
Ne demeye çalışıyorsunuz?

Uygulamadan giriyorsanız silip yüklemeyi deneyin.

Bilgisayar özelliklerini bilmeden yardım edemeyiz hocam. Eğer bilgisayarınız patatesin bir tık üstündeyse bile kasmaz. Silip yüklemeyi deneyin ve sistem özelliklerini paylaşın. Eğer sistem özellikleri yetersizse bir an evvel iyi bir bilgisayar aramaya başlayın.

Ben bu durumun bilgisayardan olabilecek bir şey olabileceğini düşünüyorum hocam böyle bir hata yaşayan birini ilk defa görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…