Bilgisayar sağlığı için en iyi CCleaner ayarları nasıl olmalıdır?

Yer
Porto
1595945476833.png

1595945493134.png

Ben bu ayarlarda kullanıyorum. 2-3 günde bir temizliyorum. Kapatmama gereken ya da açmama gereken bir yer var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir. Bir de bu uygulamalar kısmındaki seçenekler neyi siliyor? Uygulamaların önbellekleri falan mı? (Çoklu ortam, Windows kısmı falan.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorumda kayıt defteri geçmiyor ki? Çöplerden bahsediyorum. Kayıt defteri düzenleyicisi ayrı bu ayrı?
Başlıkta Bilgisayarın sağlığı için diyerek özellikle belirtmişsiniz. CCleaner'ın zararlı bir yazılım olabileceğini belirtmek istedim. İsterseniz kullanırsınız isterseniz silersiniz.

Başlıkta Bilgisayarın sağlığı için diyerek özellikle belirtmişsiniz. CCleaner'ın zararlı bir yazılım olabileceğini belirtmek istedim. İsterseniz kullanırsınız isterseniz silersiniz.
Neden zararlı? Eskiden iyiydi diye biliyorum. Ben şahsen bir zararını görmedim. Çöp silerken manuel yapacağıma yapıyorum işim hızlanıyor. Eğer çok zararlıysa nedenini belirtirseniz sevinirim.
PC´nizin sağlığı için CCleaner kullanmanızı önermem.
Neye zarar veriyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı