Ben bu ayarlarda kullanıyorum. 2-3 günde bir temizliyorum. Kapatmama gereken ya da açmama gereken bir yer var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir. Bir de bu uygulamalar kısmındaki seçenekler neyi siliyor? Uygulamaların önbellekleri falan mı? (Çoklu ortam, Windows kısmı falan.)
Başlıkta Bilgisayarın sağlığı için diyerek özellikle belirtmişsiniz. CCleaner'ın zararlı bir yazılım olabileceğini belirtmek istedim. İsterseniz kullanırsınız isterseniz silersiniz.
Başlıkta Bilgisayarın sağlığı için diyerek özellikle belirtmişsiniz. CCleaner'ın zararlı bir yazılım olabileceğini belirtmek istedim. İsterseniz kullanırsınız isterseniz silersiniz.
Neden zararlı? Eskiden iyiydi diye biliyorum. Ben şahsen bir zararını görmedim. Çöp silerken manuel yapacağıma yapıyorum işim hızlanıyor. Eğer çok zararlıysa nedenini belirtirseniz sevinirim.
Oha yani. Nasıl yapıyor bunu çok merak ediyorum. Ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım karşılaşan arkadaşımda yok. Durduk yere bir şey indirmeden öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Oha yani. Nasıl yapıyor bunu çok merak ediyorum. Ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım karşılaşan arkadaşımda yok. Durduk yere bir şey indirmeden öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.