Bilgisayar sandalyesi

15 yaşında başladım salona, ondan önce bayağı birikmiş sporcu geçmişim var. Küçükken yaptığım her sporun + sını gördüm ben. 17 yaşındayım sporu bıraktım, sınava hazırlanıyorum. Vücut umurunda değil şuan.
Bende şu anda 15 yaşındayım acaba devam ettirsem 2 yıl sonra fit olabilir miyim ? Bu arada konu sapmaya başladı cevabın ile konuyu bitirelim.

Bende şu anda 15 yaşındayım acaba devam ettirsem 2 yıl sonra fit olabilir miyim ? Bu arada konu sapmaya başladı cevabın ile konuyu bitirelim.
Elbette. Beslenme çok önemli. Sporu bırakmama rağmen vücut hala şekilleniyor. Şöyle düşün: Evinde 5 kalorifer var, 50 kg kömür alıyorsun ve 1 kalorifer 1 kg kömür harcıyor. Sen vücut geliştirmeyle kaslarını yani kaloriferleri artırıyorsun ve artık kaloriferleri tam doldurabilmen için 150 kg kömür alman lazım. Kas yaptıktan sonra kilo alman zor ama imkansız değil. Bu arada sporu o yaşta yapmanı önermem ben biraz pişmanım. Boyumun daha uzun olmasını isterdim ama babam 155, annem 150 boyunda.

Elbette. Beslenme çok önemli. Sporu bırakmama rağmen vücut hala şekilleniyor. Şöyle düşün: Evinde 5 kalorifer var, 50 kg kömür alıyorsun ve 1 kalorifer 1 kg kömür harcıyor. Sen vücut geliştirmeyle kaslarını yani kaloriferleri artırıyorsun ve artık kaloriferleri tam doldurabilmen için 150 kg kömür alman lazım. Kas yaptıktan sonra kilo alman zor ama imkansız değil. Bu arada sporu o yaşta yapmanı önermem ben biraz pişmanım. Boyumun daha uzun olmasını isterdim ama babam 155, annem 150 boyunda.
Ben üzülürken senin durum daha kötüymüş. Ben 1.70 boyundayım herhalde, annem benden biraz kısa hatta eşit gibiyiz, babam 1.81. Ama etrafımdaki en kısalardan biriyim. Kız bile bulamıyorum düşün :D (Boyuma göre aradığım için). Büyük ihtimalle başlarım çok yormuyorum kendimi 300 kalori koşuyorum, 100-150 kalori bisiklet sürüyorum, 10 dakika farklı farklı kas makinalarında çalışıyorum, birkaç ağırlık kaldırıyorum, 50-100 mekik yapıyorum o kadar. Yorumun için teşekkür ederim.

Konu sahibi kusura bakmasın. Konusunu kaydırdım ama bilmeli ki fit bir yaşamın verdiği özgüvenle, oyunlardan daha eğlenceli hayata kavuşacaksın. Sadece kız açısından değil, erkeklerle ilişkini de geliştirecek. Abimsen yine de dikkate al benim söylediklerimi.

Beyler benim yaş 18. hatta 19 oluyor aralıkta. Zamanında bende fittnese gittim o zamanlar bende 180 boyunda 80 kiloydum son 2 yılda geldi bu kilolar sınavdı filan . sbsde 460 alan ben üni sınavında çok düşük puanlar aldım, sebebide hep bu pc işleri ama ha diyince bırakılmıyor. hayatımı mahvediyorum bırakmayı çok denedim ama olmadı.

Beyler benim yaş 18. hatta 19 oluyor aralıkta. Zamanında bende fittnese gittim o zamanlar bende 180 boyunda 80 kiloydum son 2 yılda geldi bu kilolar sınavdı filan . sbsde 460 alan ben üni sınavında çok düşük puanlar aldım, sebebide hep bu pc işleri ama ha diyince bırakılmıyor. hayatımı mahvediyorum bırakmayı çok denedim ama olmadı.
Üzüldüm dostum sınav çok dert ya. Ben TEOG'tan geçtim zor dedim YGS-LYS'de ne yapacağız acaba...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı