gokhan0001 Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 PC sarji kabul etmiyor şarj isigi takmadigim zaman yaniyor PC'ye takinca gidiyor. Lutfen yardimci olun.
PC sarji kabul etmiyor şarj isigi takmadigim zaman yaniyor PC'ye takinca gidiyor. Lutfen yardimci olun.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 gokhan0001 dedi: PC sarji kabul etmiyor şarj isigi takmadigim zaman yaniyor PC'ye takinca gidiyor. Lutfen yardimci olun. Genişletmek için tıkla... Işık kapandığına göre şarj oluyordur. Laptoptan kontrol edin çünkü etkileşime girmişsiniz.
gokhan0001 dedi: PC sarji kabul etmiyor şarj isigi takmadigim zaman yaniyor PC'ye takinca gidiyor. Lutfen yardimci olun. Genişletmek için tıkla... Işık kapandığına göre şarj oluyordur. Laptoptan kontrol edin çünkü etkileşime girmişsiniz.
gokhan0001 Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 gorko dedi: Işık kapandığına göre şarj oluyordur. Laptoptan kontrol edin çünkü etkileşime girmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok normalde isik hep yanar beyaz kapanmaz ama ne pc aciliyo ne tepki var direkt olarak aparatin adaptorun isigi gidiyor
gorko dedi: Işık kapandığına göre şarj oluyordur. Laptoptan kontrol edin çünkü etkileşime girmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok normalde isik hep yanar beyaz kapanmaz ama ne pc aciliyo ne tepki var direkt olarak aparatin adaptorun isigi gidiyor
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #4 gokhan0001 dedi: Yok normalde isik hep yanar beyaz kapanmaz ama ne PC aciliyor ne tepki var direkt olarak aparatin adaptorun isigi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Işık açıkken taktığınızda ışık sönüyorsa etkileşime geçiyorsunuzdur. O şekilde yarım saat bekleyin sonra açmaya çalışın.
gokhan0001 dedi: Yok normalde isik hep yanar beyaz kapanmaz ama ne PC aciliyor ne tepki var direkt olarak aparatin adaptorun isigi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Işık açıkken taktığınızda ışık sönüyorsa etkileşime geçiyorsunuzdur. O şekilde yarım saat bekleyin sonra açmaya çalışın.
gokhan0001 Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #5 gorko dedi: Işık açıkken taktığınızda ışık sönüyorsa etkileşime geçiyorsunuzdur. O şekilde yarım saat bekleyin sonra açmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Simdi taktim bekleyecegim tesekkur ederim dostum
gorko dedi: Işık açıkken taktığınızda ışık sönüyorsa etkileşime geçiyorsunuzdur. O şekilde yarım saat bekleyin sonra açmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Simdi taktim bekleyecegim tesekkur ederim dostum
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #6 Taktığınız anda gidiyorsa bilgisayar tarafında sorun var. İşi bilen birinin soketi vs. kontrol etmesi lazım.
Taktığınız anda gidiyorsa bilgisayar tarafında sorun var. İşi bilen birinin soketi vs. kontrol etmesi lazım.
gokhan0001 Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #7 Bestty dedi: Taktığınız anda gidiyorsa bilgisayar tarafında sorun var. İşi bilen birinin soketi vs. kontrol etmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bende oyle dusunuyorum dedigin gibi klasik bir bilgisayarciya gotursem anlayabilir mi acaba sorunu
Bestty dedi: Taktığınız anda gidiyorsa bilgisayar tarafında sorun var. İşi bilen birinin soketi vs. kontrol etmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bende oyle dusunuyorum dedigin gibi klasik bir bilgisayarciya gotursem anlayabilir mi acaba sorunu
Deniz ÇAKMAK Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: INTEL CORE i7-14700K GPU: Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G MB: ASUS ROG STRIX B760-A GAMING WIFI RM: CORSAIR DOMINATOR TITANIUM RGB 7200MHz 2x24GB SSD: KINGSTON KC3000 1TB PSU: ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition AIO: BitFenix CUBE 360 ARGB WHITE CS: NZXT H6 FLOW RGB MATTE WHITE Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri 20 Haziran 2024 #8 Tahmin edeyim Lenovo marka mı? Çalıştığım şirkette bu durum sürekli yaşanır oldu. Sürekli olarak anakart değişimi yapılıyor. Geçmiş olsun.
Tahmin edeyim Lenovo marka mı? Çalıştığım şirkette bu durum sürekli yaşanır oldu. Sürekli olarak anakart değişimi yapılıyor. Geçmiş olsun.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #9 gokhan0001 dedi: Bende oyle dusunuyorum dedigin gibi klasik bir bilgisayarciya gotursem anlayabilir mi acaba sorunu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir biriyse olur. Rastgele bir bilgisayarcı daha fazla kazanmak için yalandan parça değişebilir.
gokhan0001 dedi: Bende oyle dusunuyorum dedigin gibi klasik bir bilgisayarciya gotursem anlayabilir mi acaba sorunu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir biriyse olur. Rastgele bir bilgisayarcı daha fazla kazanmak için yalandan parça değişebilir.
gokhan0001 Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #10 Deniz ÇAKMAK dedi: Tahmin edeyim Lenovo marka mı? Çalıştığım şirkette bu durum sürekli yaşanır oldu. Sürekli olarak anakart değişimi yapılıyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Lenovo degil markasi dell ben ilk defa yasiyorum ama cok illet bi durum ya
Deniz ÇAKMAK dedi: Tahmin edeyim Lenovo marka mı? Çalıştığım şirkette bu durum sürekli yaşanır oldu. Sürekli olarak anakart değişimi yapılıyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Lenovo degil markasi dell ben ilk defa yasiyorum ama cok illet bi durum ya