Bilgisayar şarj almıyor

bovceres

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar.
Monster Abra bilgisayarım 1 hafta önce şarj almamaya başladı. Şarj aletini takıyorum fakat şarj almıyor ve şu an şarjı yok.
Benim tahminim şarj girişi yanmış, adaptör bozuk veya batarya yanmış olabilir. Sizin tahmininiz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryanız gömülü mü bilgisayara? Eğer değilse söküp, şarja takıp açmayı deneyin. Eğer olursa şarj ünitesinde sorun vardır.

Bir hafta önce ne olduysa ona göre bir tahmin yapmak gerek, anlatmadıklarından yola çıkarak ben prizden başlarım, sonra adaptör kablosu, adaptör, adaptör - laptop kablosu, laptop girişi diye bakarım.

Tabi süpriz olarak adaptörü takıp çalıştırabiliyorsan ve sadece batarya dolmuyorsa, batarya tarafından teknik serviste çözülecektir, batarya mı bağlantısı mı v.b

Monter'larda bilgisayarı açmadan bataryayı sökebiliyorsun bir öyle dene.

Daha önce bilgisayar söktüyseniz açın içini sökün. Açamadıysanız ve garanti devam ediyorsa Monster servise gönderin zaten. Garanti yoksa ve "Vida" sökebilecek kapasitedeyseniz internetten laptop modelini yazın ve batarya değişimi yazın video izleyerek sökebilirsiniz.

hocam adaptör sıkıntılıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…