Bilgisayar şarjda değil ama şarjda gözüküyor

THEVoyd

Hectopat
Bilgisayarım şarjda olmamasına rağmen şarjda olarak gözüküyor ve şarja takıp açtığım zamanda "the connected AC adapter has a lower wattage than the recommended AC adapter which was shippedwith the System. To use AC Power, please connect the AC adapter which was shipped with the System. Press ESC to continue." yazısı çıkıyor. Bilgisayarı şarjda asla unutmadım o konuda çok dikkatliyimdir bataryama iyi bakarım ama nereden çıktıysa bu sorun, dün geceden beri bu sorunu çözmeye çalışıyorum. PC kapattığımda tekrar açılıyor. Belki modemden giden bir ping PC'nin tekrar açılmasını sağlıyordur diye gittim modemi kapattıktan sonra PC'yi kapadım ama bir şey değişmedi. Ve şunu da belirteyim PC şarjda olmasına rağmen dolum hızı çok yavaş. Bu konunun nasıl çözüleceğini bilen biri varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Adaptör veya adaptörün soketi de sıkıntı yapmış olabilir. Büyük ihtimalle sokette sıkıntı var. Çünkü adaptörü yokken bile gözüküyorsa büyük ihtimalle bundan.

Bilgisayarın şarj soketinde, bataryada ya da adaptörde sorun olabilir. Şarjda değilken de şarjdaymış gibi gösteriyorsa büyük ihtimalle şarj soketinde sorun vardır. Bir ihtimal yazılımsal olabilir, pili çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Pil gömülüyse dediğimi yapmak için laptopun içini açmanız gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı