B beast123 Picopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #1 Yeni bilgisayar topladım, sistem kuracağım ama bilgisayar SSD'yi görmüyor. SSD M.2 değil, kablosu var ama SSD de 2 tane giriş var. Kabloda sadece küçük yeri için giriş var, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
Yeni bilgisayar topladım, sistem kuracağım ama bilgisayar SSD'yi görmüyor. SSD M.2 değil, kablosu var ama SSD de 2 tane giriş var. Kabloda sadece küçük yeri için giriş var, nasıl çözebilirim?
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 Güç kaynağından gelen satayı büyük kısma takmalısnız.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 SSD de gördüğünüz o büyük kısımlı giriş PSU'dan gelen kablonun girişidir. Küçük olan ise SATA dediğimiz giriştir. SATA anakartta bulunan bir portdur kablonun bir ucu SATA portuna diğer ucu SSD'ye takılır.
SSD de gördüğünüz o büyük kısımlı giriş PSU'dan gelen kablonun girişidir. Küçük olan ise SATA dediğimiz giriştir. SATA anakartta bulunan bir portdur kablonun bir ucu SATA portuna diğer ucu SSD'ye takılır.
B beast123 Picopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #4 Ahmet12421 dedi: SSD de gördüğünüz o büyük kısımlı giriş PSU'dan gelen kablonun girişidir. Küçük olan ise SATA dediğimiz giriştir. SATA anakartta bulunan bir portdur kablonun bir ucu SATA portuna diğer ucu SSD'ye takılır. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi eski bilgisayarımda büyük giriş için kablo vardı ama yeni bilgisayarda yok maalesef o yüzden sordum zaten.
Ahmet12421 dedi: SSD de gördüğünüz o büyük kısımlı giriş PSU'dan gelen kablonun girişidir. Küçük olan ise SATA dediğimiz giriştir. SATA anakartta bulunan bir portdur kablonun bir ucu SATA portuna diğer ucu SSD'ye takılır. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi eski bilgisayarımda büyük giriş için kablo vardı ama yeni bilgisayarda yok maalesef o yüzden sordum zaten.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #5 beast123 dedi: Dediğiniz gibi eski bilgisayarımda büyük giriş için kablo vardı ama yeni bilgisayarda yok maalesef o yüzden sordum zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sorunu dönüştürücü ile halledebilirsiniz.
beast123 dedi: Dediğiniz gibi eski bilgisayarımda büyük giriş için kablo vardı ama yeni bilgisayarda yok maalesef o yüzden sordum zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sorunu dönüştürücü ile halledebilirsiniz.
B beast123 Picopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #6 Ahmet12421 dedi: O zaman bu sorunu dönüştürücü ile halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangisinden almam lazım resim ya da link atabilir misiniz?
Ahmet12421 dedi: O zaman bu sorunu dönüştürücü ile halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangisinden almam lazım resim ya da link atabilir misiniz?
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #7 beast123 dedi: Hangisinden almam lazım resim ya da link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam internette "Molex to SATA Power" yazın çıkıyor.
beast123 dedi: Hangisinden almam lazım resim ya da link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam internette "Molex to SATA Power" yazın çıkıyor.
B beast123 Picopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 1 Şubat 2024 #8 Ahmet12421 dedi: Hocam internette "Molex to SATA Power" yazın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kasada yasa PSU'da bu kabloyu takmak işin kablo, yer yok hocam nasıl yaparız.
Ahmet12421 dedi: Hocam internette "Molex to SATA Power" yazın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kasada yasa PSU'da bu kabloyu takmak işin kablo, yer yok hocam nasıl yaparız.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #9 beast123 dedi: Kasada yasa PSU'da bu kabloyu takmak işin kablo, yer yok hocam nasıl yaparız. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse yer açın. Ya da gidip SATA Power destekli bir PSU alın.
beast123 dedi: Kasada yasa PSU'da bu kabloyu takmak işin kablo, yer yok hocam nasıl yaparız. Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse yer açın. Ya da gidip SATA Power destekli bir PSU alın.