Bilgisayar satarken bir şey yapmak gerekir mi?

Format at. Ardından sistemi satarken alıcıya sistemi ona sorunsuz her parçasının çalıştığına dağir ve ne kadara sattığına dair bir kağıt imzalat. Ve ona verirken video çek.
bir şey imzalatmak istediğim bir kaç kişi daha öncesinde istemeyip gitmişti o yüzden pek konusunu açmak istemiyorum yanlış anlaşılabiliyor video çekmek de aynı şekilde pek hoş karşılanmaz havale yaparak alacak zaten yeterli olmaz mı

Bir şey imzalatmak istediğim birkaç kişi daha öncesinde istemeyip gitmişti o yüzden pek konusunu açmak istemiyorum yanlış anlaşılabiliyor video çekmek de aynı şekilde pek hoş karşılanmaz havale yaparak alacak zaten yeterli olmaz mı?

Adam sistem bozuk der veya bana ekran kartı gelmedi del ekran kartını alır içinden sana geri verir mesela. Adam anlat durumunu adam anlayışla karşıalr zaten. İmzalamak istemiyorsa videoya zorla.

Nasıl bir şey imzalatmam lazım örnek bir metin yollayabilir misiniz?

"Alıcının ismi" a satmış bulunduğum sistemde herhangi bir sorun yoktur ve sorunsuz olarak çalışmaktadır. Sistemimde "donanımlar" bulunmaktadır ve sistem 16500TL'ye satılmıştır.

Satan kişi imazsı alan kişi imzası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı