Bilgisayar satarken depolamalar nasıl sıfırlanmalı?

Üst düzey dünyayı yok etme planlarınızı bilgisayarda saklıyorsanız ve bunların kesinlikle başkalarının eline geçmemesi gerekiyorsa dediğim gibi 2 tur format atmanız daha uygun olacaktır. Ama bilgisayar kullanan %99.9 kesim gibi normal bir kullanıcıysanız ve bilgisayarı alacak şahıs manyak değilse tek bir format atmanız yeterli olacaktır.

USB ile format at ayarlardan sıfırlamak çok geçerli bir format biçimi değil

Bu arada ben kendim dışarıdan bir bilgisayar alacak olsam formatlı olsa da muhtemelen bir turda ben format atarım bu devirde kimseye güven olmaz

USB ile format at ayarlardan sıfırlamak çok geçerli bir format biçimi değil
Bu videodan yapacağım bakalım. birde usb de başka şeyler de var sorun çıkarır mı?

Videoda intel için wifi driverları var fakat benim ekran kartım ve işlemcim amd, anakartım Asus ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Böyle oldu ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 17570797341498829449305120666291.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Böyle oldu ne yapmam lazım?
muhtemelen çözmüşsündür ama artık yeni kuyrulan sistemlerde pin kodu koymayı zorunu hale getirdi gibi bir şey windows. o yüzden formatı atarken muhtemelen sana sorduğu koymak istediğin pin kodunu gir. eğer sormadıysa şuan parola belirle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…