Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Arkadaslar PC'imi satiyorum. Yalniz alici SSD'leri al dedi simdi ben PC'yi Factory settings atmasam olur mu?
Arkadaslar PC'imi satiyorum. Yalniz alici SSD'leri al dedi simdi ben PC'yi Factory settings atmasam olur mu?
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.902 Çözümler 6 Yer Punom Pen 17 Aralık 2021 #2 SSD'leri sök öyle ver bence.
atatuncel Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #3 Alıcıya hiçbir depolama birimi vermiyeceksen bir şey yapmana gerek yok ama depolama birimi vereceksen o depolama birimini sıfırla.
Alıcıya hiçbir depolama birimi vermiyeceksen bir şey yapmana gerek yok ama depolama birimi vereceksen o depolama birimini sıfırla.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 17 Aralık 2021 #4 atatuncel dedi: Alıcıya hiçbir depolama birimi vermiyeceksen bir şey yapmana gerek yok ama depolama birimi vereceksen o depolama birimini sıfırla. Genişletmek için tıkla... Aynen. Koca Amerika da bile 2. el PC alıyorsun hem de formatsız. Ceza almamak için: Bence SSD vermeyeceksen bir şey yapma.
atatuncel dedi: Alıcıya hiçbir depolama birimi vermiyeceksen bir şey yapmana gerek yok ama depolama birimi vereceksen o depolama birimini sıfırla. Genişletmek için tıkla... Aynen. Koca Amerika da bile 2. el PC alıyorsun hem de formatsız. Ceza almamak için: Bence SSD vermeyeceksen bir şey yapma.
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #5 Demek istedigim SSD"leri sokucem iste. Storage olmadan verecem adama ama bir sikinti cikar mi ? Diye bir sormak istedim?
Demek istedigim SSD"leri sokucem iste. Storage olmadan verecem adama ama bir sikinti cikar mi ? Diye bir sormak istedim?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 17 Aralık 2021 #6 Onimusha dedi: Demek istedigim SSD"leri sokucem iste. Storage olmadan vereceğim adama ama bir sıkıntı cikar mi? Diye bir sormak istedim? Genişletmek için tıkla... Adam da HDD/SSD varsa olmaz.
Onimusha dedi: Demek istedigim SSD"leri sokucem iste. Storage olmadan vereceğim adama ama bir sıkıntı cikar mi? Diye bir sormak istedim? Genişletmek için tıkla... Adam da HDD/SSD varsa olmaz.
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #7 Simdi satarken Windows nasil oluyor? Benim Windows key'imi adama mi vermem lazim?