@Lethium6161 emin ol o sattıktan sonraki pişmanlık hissini telefon bile geçirmeyecek. Zaten artık hayatımıza uzaktan eğitim diye bir şey girdi, kolay kolay çıkacağını zannetmem.
Bilgisayarı kullanmayacağınızı biliyorum ancak benim demek istediğim şu; 3-4 yıl sonra dizüstü bilgisayar lazım olacak. Bende diyorum İphone 11 alacağınıza ne bileyim atın köşeye birkaç kuruş zamanı gelince işinize yarayan bir şey alın. 3.500 TL'lik telefon da sizi 3-5 sene götürür. Şahsen 1-2 yıl için o kadar fazla para vermezdim. İphone bana göre sadece gösterişten ibaret. Tek sevdiğim kamerası. Lise'de yüksek kaliteli fotoğraflar çekinmeyeceksiniz, oyun oynamayacaksınız (zaten oynayamazsınız) yani gidip 7-8.000 TL'ye almak hala mantıksız geliyor. Arama ve gezinmek için onun yerine koyulabilecek ve ortalama aynı ömre sahip bin türlü telefon var. Arkadaşın dediği gibi tamamen kişisel bir karar.
@doz " yatırım tavsiyesi değildir " ( hocam şaka bir yana, diyelim ki altın aldı. Maksimum 100 lira oynayacak. Zaten bu kur daha da yükselirse TL'nin değeri kalmayacağı için her şekilde zarar edecek. )
@doz " yatırım tavsiyesi değildir " ( hocam şaka bir yana, diyelim ki altın aldı. Maksimum 100 lira oynayacak. Zaten bu kur daha da yükselirse TL'nin değeri kalmayacağı için her şekilde zarar edecek. )
@doz hocam bence bilmeyeni direk batırır hocam. Arkadaşın konusuna dönersek, iPhone 11'in bence pek bir artısı yok. ( fiyat bandına göre ). Bunun için işini görecek daha makul fiyata ( 4-5k ) bir telefon alması mantıklı olur.