Bilgisayar satıp telefon almak mantıklı mı?

@Lethium6161 emin ol o sattıktan sonraki pişmanlık hissini telefon bile geçirmeyecek. Zaten artık hayatımıza uzaktan eğitim diye bir şey girdi, kolay kolay çıkacağını zannetmem.

Hocam yanlış anladınız, lise için değil. Liseye geçeceğimden dolayı bilgisayarı daha kullanmayacağım. Ve uzunca kullanacağım telefon arıyorum.
Bilgisayarı kullanmayacağınızı biliyorum ancak benim demek istediğim şu; 3-4 yıl sonra dizüstü bilgisayar lazım olacak. Bende diyorum İphone 11 alacağınıza ne bileyim atın köşeye birkaç kuruş zamanı gelince işinize yarayan bir şey alın. 3.500 TL'lik telefon da sizi 3-5 sene götürür. Şahsen 1-2 yıl için o kadar fazla para vermezdim. İphone bana göre sadece gösterişten ibaret. Tek sevdiğim kamerası. Lise'de yüksek kaliteli fotoğraflar çekinmeyeceksiniz, oyun oynamayacaksınız (zaten oynayamazsınız) yani gidip 7-8.000 TL'ye almak hala mantıksız geliyor. Arama ve gezinmek için onun yerine koyulabilecek ve ortalama aynı ömre sahip bin türlü telefon var. Arkadaşın dediği gibi tamamen kişisel bir karar.

Hocam yanlış anladınız, lise için değil. Liseye geçeceğimden dolayı bilgisayarı daha kullanmayacağım. Ve uzunca kullanacağım telefon arıyorum.
Bilgisayarı satın, iyi kötü bir telefon alın. Kalan parayla da altın falan alırsınız.

@doz " yatırım tavsiyesi değildir " ( hocam şaka bir yana, diyelim ki altın aldı. Maksimum 100 lira oynayacak. Zaten bu kur daha da yükselirse TL'nin değeri kalmayacağı için her şekilde zarar edecek. )

@doz hocam bence bilmeyeni direk batırır hocam. Arkadaşın konusuna dönersek, iPhone 11'in bence pek bir artısı yok. ( fiyat bandına göre ). Bunun için işini görecek daha makul fiyata ( 4-5k ) bir telefon alması mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…