Bilgisayar satmadan önce yapılması gerekenler nelerdir?

mami_cr

Hectopat
Bilgisayar kasamı satacağım. Verilerin geri döndürülme muhabbeti varmış. Kasada HDD yok SSD var bu SSD'yi söküp saklamalı mıyım yoksa formatlayıp alıcıya verilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar kasamı satacağım. Verilerin geri döndürülme muhabbeti varmış. Kasada HDD yok SSD var bu SSD'yi söküp saklamalı mıyım yoksa formatlayıp alıcıya verilir mi?

Sana kalmış. Eğer başka bir bilgisayarın varsa ya da alıp SSD'ni kullanacaksan sök kullan SSD'ler pahalılaştı özellikle M.2 ise. Ama satacağın bilgisayarda hard disk yoksa depolama alanı olmayan bir bilgisayar satmış olursun. Tabii ki alınır ama fiyatı düşer depolama olmadığı için.

Eğer bu diskin içinde geçmişte gerçekten çok önemli verilerin olduğunu düşünüyorsanız satmamakta fayda var. Satıp satmamakta ki önemli unsur, geçmişte içinde bulundurduğu verilerin önemi.

Sana kalmış. Eğer başka bir bilgisayarın varsa ya da alıp SSD'ni kullanacaksan sök kullan SSD'ler pahalılaştı özellikle M.2 ise. Ama satacağın bilgisayarda hard disk yoksa depolama alanı olmayan bir bilgisayar satmış olursun. Tabii ki alınır ama fiyatı düşer depolama olmadığı için.
Yeni alacağım bilgisayara ek olarak takmayı düşünüyorum

Yeni alacağım bilgisayara ek olarak takmayı düşünüyorum
O zaman satmanı önermem dostum yeni bilgisayar aldığın zaman belki aynı ssd 200 300 lira zamlanacak bütçen yetmeyecek.En mantıklısı kullanmak olur bildiğin gibi hergün herşeye zam geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı