Çözüldü Bilgisayar Seagate hard diski Görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bengisevi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Gümüşyaka
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 3050
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H
RAM: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows 11
Meslek
Öğrenci
Bugün bilgisayarımı açtım ve bilgisayarım takılı olan 500 GB'lık Seagate hard diski görmüyor. Ayrıca hard diskten sürekli bir ses geliyor. Sanırım bilgisayarı kapattığımda hard diskten gelen ses. İşin garip kısmı BIOS'ta görünüyor hard disk. Windows 11'in logosu geldiğinde bahsettiğim ses gelmeye başlıyor. Bu sorunun çözümü var mı?
Hard disk disk yönetiminde de görünmüyor.

Çözüm
Hayır SATA hard disk. İki hafta önce olması lazım o zaman SATA 6'ya bağlıydı. Aynı sorunu yaşamıştım sonra hard diski SATA 2 portuna bağladım. Bugüne kadar da bir sorun olmadı zaten ama bugün bilgisayar hard diski görmedi.
Windows 11'in şubat ayı güncellemesini yüklememiştim bu konuyu açtığımda. Konuyu açtıktan sonra yükledim bu güncellemeyi ve sorun çözüldü.
Hayır SATA hard disk. İki hafta önce olması lazım o zaman SATA 6'ya bağlıydı. Aynı sorunu yaşamıştım sonra hard diski SATA 2 portuna bağladım. Bugüne kadar da bir sorun olmadı zaten ama bugün bilgisayar hard diski görmedi.
Windows 11'in şubat ayı güncellemesini yüklememiştim bu konuyu açtığımda. Konuyu açtıktan sonra yükledim bu güncellemeyi ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…