Bilgisayar seçerken neye dikkat edilmeli?

Vskesliga

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Laptop almayı düşünüyorum. Çok büyük bir beklenti ve bütçem yok. Football Manager oynuyorum. Kasmaması ve iyi bir performans vermesini istiyorum. Malum biraz araştırdım ancak bu konulara az bilgim var.
Sadece RAM ve hafızaya bakarak yorum yapabiliyorum. Ve bunlarda çok sağlıklı değil gibi. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve dediğim kriterlere göre ne alabilirim? Cevap yazan herkese teşekkürler (Bütçe 12.500.)

(Bütçe 12.500.)

Bu bütçeye ekran kartlı laptop yok hocam maalesef.
Ben olsam bunu alırdım en azından işlemcisi iyi ve RAM'in MHz olarak yüksek olduğunu belirteyim sonradan isterseniz 16 yaparsınız 4800MHz.

12 bin lira bütçem var diyen birine bütçe artarsa 17 binlik al demek çok saçma bütçe artarsa 30 binlik alsın o zaman daha iyi olur.

Farkındaysan istediği bütçe için model önerdim. Fiyatı iyi olduğu için ve oyun oynayacaksa onu da önermek istedim hocam. Varsa iyi bir tavsiyen önerini yapabilirsin.

Farkındaysan istediği bütçe için model önerdim. Fiyatı iyi olduğu için ve oyun oynayacaksa onu da önermek istedim hocam. Varsa iyi bir tavsiyen önerini yapabilirsin.

Şu an aklıma gelen bir laptop yok ama zaten o önerine bir şey demedim 17 binlik olan ekstra önerin bana saçma geldi zaten adam 12 bin yazmiş alabilse neden 17 bin yazmasın tabii iyi kotu bir şey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…