D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2025 #1 Sinerji'den aldım PC'yi. İade yapacağım ama seri numarası istiyorlar. Nereden bulurum seri numarasını? CMD'ye wmic komunutu yazdım ama olmadı.
Sinerji'den aldım PC'yi. İade yapacağım ama seri numarası istiyorlar. Nereden bulurum seri numarasını? CMD'ye wmic komunutu yazdım ama olmadı.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 Faturanızda yazıyor mu? Marka bilgisayarlarda oluyor etiketli olarak. Fakat OEM toplanmışlarda parçaların seri numaraları oluyor.
Faturanızda yazıyor mu? Marka bilgisayarlarda oluyor etiketli olarak. Fakat OEM toplanmışlarda parçaların seri numaraları oluyor.
TurkishEGO Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #3 Masaüstü bilgisayar ➡ kasanın üzerinde veya alışveriş fişinin üzerinde yazar. Laptop ➡ laptopunuzu ekranı kapalı bir şekilde ters çevirdiğinizde orada bir etiket olur plastiğe yapıştırılmış onun üzerinde yazar.
Masaüstü bilgisayar ➡ kasanın üzerinde veya alışveriş fişinin üzerinde yazar. Laptop ➡ laptopunuzu ekranı kapalı bir şekilde ters çevirdiğinizde orada bir etiket olur plastiğe yapıştırılmış onun üzerinde yazar.