utku.uysal Attopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #21 enesassln dedi: Bir cevap bulamazsam Windows'u tekrar kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin, karar senin. Kurarken SSD üzerine kurmaya dikkat et.
enesassln dedi: Bir cevap bulamazsam Windows'u tekrar kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsin, karar senin. Kurarken SSD üzerine kurmaya dikkat et.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #22 enesassln dedi: Bir cevap bulamazsam Windows'u tekrar kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Şu anki W11'i siz kurdunuz değil mi? SSD'ye mi kurdunuz hocam?
enesassln dedi: Bir cevap bulamazsam Windows'u tekrar kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Şu anki W11'i siz kurdunuz değil mi? SSD'ye mi kurdunuz hocam?
E enesassln Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #23 tempZ dedi: Şu anki W11'i siz kurdunuz değil mi? SSD'ye mi kurdunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben ssdye kurdum sanıyordum tekrardan kurdum ssdye ve hızı düzeldi. Ama bu sefer de Ea fc24de maç atarken pc birden yeniden başlatılıyor.
tempZ dedi: Şu anki W11'i siz kurdunuz değil mi? SSD'ye mi kurdunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben ssdye kurdum sanıyordum tekrardan kurdum ssdye ve hızı düzeldi. Ama bu sefer de Ea fc24de maç atarken pc birden yeniden başlatılıyor.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #24 enesassln dedi: Ben ssdye kurdum sanıyordum tekrardan kurdum ssdye ve hızı düzeldi. Ama bu sefer de Ea fc24de maç atarken pc birden yeniden başlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Driver kaynaklı olabilir hocam, WHQL kullanın. Belki oyun güncelleme almıştır, yani tek sorun oysa servis kaynaklı değildir. Geçmiş olsun.
enesassln dedi: Ben ssdye kurdum sanıyordum tekrardan kurdum ssdye ve hızı düzeldi. Ama bu sefer de Ea fc24de maç atarken pc birden yeniden başlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Driver kaynaklı olabilir hocam, WHQL kullanın. Belki oyun güncelleme almıştır, yani tek sorun oysa servis kaynaklı değildir. Geçmiş olsun.