Bilgisayar servise gittikten sonra Windows 11 lisans süresi doldu

mali.tamer

Decapat
Daha fazla  
Cihazımı ilk satın aldığımda Windows 10 Home (orijinal) işletim sistemi yüklüydü.
Daha sonrasında servise tamir için verdim ve cihazıma Windows 11 Home yüklenmiş.
Etkin bir şekilde kullanmakta iken bugün itibarıyla Windows lisansınızın süresi yakında dolacak hatası alıyorum.
Bu konu hakkında yardım talep ediyorum.

Cihazımı KMS ile etkinleştirmişler.

KMS ana bilgisayar önbelleği etkinleştirildi diye yazıyor script host penceresinde.

Windows 10 Home orijinal lisans ile 11 Home çalıştıramaz mıyım?

Bu KMS lisansından nasıl kurtulabilirim orijinal lisansıma nasıl geçiş yapabilirim?

Cihazımı ilk satın aldığımda Windows 10 Home (orijinal) işletim sistemi yüklüydü.
Daha sonrasında servise tamir için verdim ve cihazıma Windows 11 Home yüklenmiş.
Etkin bir şekilde kullanmakta iken bugün itibarıyla Windows lisansınızın süresi yakında dolacak hatası alıyorum.

KMS ana bilgisayar önbelleği etkinleştirildi diye yazıyor script host penceresinde.

Bu KMS lisansından nasıl kurtulabilirim orijinal lisansıma nasıl geçiş yapabilirim?
Format at windows 10 home kur. PC açıldıktan sonra windowsu etkinleştir de o anahtarı yaz dostum. win 10 keyi ile 11 çalışmaz kanımca. Tekrar sorun olursa yaz yardımcı olurum İnşAllah. Hayırlı Ramazanlar

Bir orijinal lisans satın alın farklı bir ürün anahtarı etkinleştire basın bir de çözüm seçerseniz sevinirim hiç seçilmedim.

Yetkili servise mi gönderdiniz yoksa mahalleden bir yere mi?

Hocam ilk once temiz kurulum yaparak hem KMS'den kurtulabilirsiniz hem Windows 10 Home indirip deneyebilirsiniz. Buyuk ihtimal eski lisansiniz gelecektir.

KMS ile etkinlestirmisler. Herhalde mahalle bilgisayarcisi.

Etkinleştirilmiş olsa lisansınız dolacak uyarısı gelmezdi diye düşünüyorum.
Ama emin olmak istiyorsanız buyurun:
Bu konudan yardım alabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla Windows 10 Home lisansı ile Windows 11 Home çalıştırabilirsiniz ama Home anahtarıyla Pro çalıştıramazsınız.

Hocam ilk once temiz kurulum yaparak hem KMS'den kurtulabilirsiniz hem Windows 10 Home indirip deneyebilirsiniz. Buyuk ihtimal eski lisansiniz gelecektir.

KMS ile etkinlestirmisler. Herhalde mahalle bilgisayarcisi.

Garanti biteli 1 ay olmuştu bende büyük bir servise verdim ve özellikle de içinde orijinal Windows olduğunu belirttim ama işlemi yapanda sorun var demek ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı