arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 923 Çözümler 4 4 Kasım 2024 #1 Bilgisayar ses artırma programı önerisi.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 arabacı adam dedi: Bilgisayar ses artırma programı önerisi. Genişletmek için tıkla... Volume Booster - Chrome Web Store Chrome Extension for Boosting Volume Past Max Settings chromewebstore.google.com
arabacı adam dedi: Bilgisayar ses artırma programı önerisi. Genişletmek için tıkla... Volume Booster - Chrome Web Store Chrome Extension for Boosting Volume Past Max Settings chromewebstore.google.com
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 822 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #4 VoiceMeeter var benim kullandığım ama çok fazla önermem bu tarz programları. Çünkü bilgisayarın hoparlörüne zamanla zarar verebilir.
VoiceMeeter var benim kullandığım ama çok fazla önermem bu tarz programları. Çünkü bilgisayarın hoparlörüne zamanla zarar verebilir.
Lextro31 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 arabacı adam dedi: Bilgisayar ses artırma programı önerisi. Genişletmek için tıkla... FxSound. Sadece ses değil, bass, tiz gibi ayarlamalarıda yapabilirsin.
arabacı adam dedi: Bilgisayar ses artırma programı önerisi. Genişletmek için tıkla... FxSound. Sadece ses değil, bass, tiz gibi ayarlamalarıda yapabilirsin.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Kasım 2024 #6 Lextro31 dedi: FxSound. Sadece ses değil, bass, tiz gibi ayarlamalarıda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda acayip derece de drop girmesine sebep oluyor bende.
Lextro31 dedi: FxSound. Sadece ses değil, bass, tiz gibi ayarlamalarıda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda acayip derece de drop girmesine sebep oluyor bende.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #7 arabacı adam dedi: Bilgisayar ses artırma programı önerisi. Genişletmek için tıkla... FxSound. Microsoft Store'da var.
arabacı adam dedi: Bilgisayar ses artırma programı önerisi. Genişletmek için tıkla... FxSound. Microsoft Store'da var.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 923 Çözümler 4 4 Kasım 2024 #8 Bohohohyoott dedi: Volume Booster - Chrome Web Store Chrome Extension for Boosting Volume Past Max Settings chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Sadece Google'da bende de var bütün bilgisayardaki seslerden bahsediyorum eğer bu programda öyleyse.
Bohohohyoott dedi: Volume Booster - Chrome Web Store Chrome Extension for Boosting Volume Past Max Settings chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Sadece Google'da bende de var bütün bilgisayardaki seslerden bahsediyorum eğer bu programda öyleyse.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #9 arabacı adam dedi: Sadece Google'da bende de var bütün bilgisayardaki seslerden bahsediyorum eğer bu programda öyleyse. Genişletmek için tıkla... Bu program tam bir rezalet. Kulaklığa düşman olarak görüyorum ben bu eklentiyi.
arabacı adam dedi: Sadece Google'da bende de var bütün bilgisayardaki seslerden bahsediyorum eğer bu programda öyleyse. Genişletmek için tıkla... Bu program tam bir rezalet. Kulaklığa düşman olarak görüyorum ben bu eklentiyi.
Lextro31 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #10 Sinyor Ezio Auditore dedi: Bilgisayarda acayip derece de drop girmesine sebep oluyor bende. Genişletmek için tıkla... Droplar şu nedenler yüzünden olabilir; yetersiz sistem kaynakları, sürücü sorunları, yüksek ses ayarları, arka planda çalışan uygulamalar yüzünden olabilir.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Bilgisayarda acayip derece de drop girmesine sebep oluyor bende. Genişletmek için tıkla... Droplar şu nedenler yüzünden olabilir; yetersiz sistem kaynakları, sürücü sorunları, yüksek ses ayarları, arka planda çalışan uygulamalar yüzünden olabilir.