Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarımı gelişmiş başlangıç ile yeniden başlatarak sıfırladım ve bayağıdır yükleme ekranında %79 olarak kaldı. Ne yapmam lazım?
Merhaba. Bilgisayarımı gelişmiş başlangıç ile yeniden başlatarak sıfırladım ve bayağıdır yükleme ekranında %79 olarak kaldı. Ne yapmam lazım?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 1 Nisan 2023 #2 Mustata63 dedi: Merhaba. Bilgisayarımı gelişmiş başlangıç ile yeniden başlatarak sıfırladım ve bayağıdır yükleme ekranında %79 olarak kaldı. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1722827 Genişletmek için tıkla... Ne kadar süredir bekliyorsun. Artı 0 Eksi
Mustata63 dedi: Merhaba. Bilgisayarımı gelişmiş başlangıç ile yeniden başlatarak sıfırladım ve bayağıdır yükleme ekranında %79 olarak kaldı. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1722827 Genişletmek için tıkla... Ne kadar süredir bekliyorsun.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 1 Nisan 2023 #3 Uzun süre bekleyebilirsin. Birden 10-15 artar. O yuvarlak şey dönüyor değil mi? Artı 0 Eksi
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.452 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 HDD varsa sistemde biraz beklemen normal yarım saat kadar. Ayrıca bu sıfırlama olayı bana kalırsa iyi değil. Temiz kurulum daha sağlıklı oluyor. Artı 0 Eksi
HDD varsa sistemde biraz beklemen normal yarım saat kadar. Ayrıca bu sıfırlama olayı bana kalırsa iyi değil. Temiz kurulum daha sağlıklı oluyor.
KS KS Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #5 575412 dedi: Uzun süre bekleyebilirsin. Birden 10-15 artar. O yuvarlak şey dönüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yuvarlak bir şey dönüyor ama bayağıdır böyle 30dk falan. Harleen dedi: HDD varsa sistemde biraz beklemen normal yarım saat kadar. Ayrıca bu sıfırlama olayı bana kalırsa iyi değil. Temiz kurulum daha sağlıklı oluyor. Genişletmek için tıkla... SSD var HDD kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
575412 dedi: Uzun süre bekleyebilirsin. Birden 10-15 artar. O yuvarlak şey dönüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yuvarlak bir şey dönüyor ama bayağıdır böyle 30dk falan. Harleen dedi: HDD varsa sistemde biraz beklemen normal yarım saat kadar. Ayrıca bu sıfırlama olayı bana kalırsa iyi değil. Temiz kurulum daha sağlıklı oluyor. Genişletmek için tıkla... SSD var HDD kullanmıyorum.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 1 Nisan 2023 #6 30 dk falan daha bekleyin. O yüzde değişecektir. Artı 0 Eksi
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.452 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #7 Mustata63 dedi: Evet yuvarlak bir şey dönüyor ama bayağıdır böyle 30dk falan. SSD var HDD kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum bekle o illa ki açılır. Ondan sonra bana sorarsan güzel bir temiz kurulum yap. Emin ol bu yaptığın şeye göre daha fazla verim alacaksın. Artı 0 Eksi
Mustata63 dedi: Evet yuvarlak bir şey dönüyor ama bayağıdır böyle 30dk falan. SSD var HDD kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum bekle o illa ki açılır. Ondan sonra bana sorarsan güzel bir temiz kurulum yap. Emin ol bu yaptığın şeye göre daha fazla verim alacaksın.
KS KS Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #8 Harleen dedi: Dostum bekle o illaki açılır. Ondan sonra bana sorarsan güzel bir temiz kurulum yap. Emin ol bu yaptığın şeye göre daha fazla verim alacaksın. Genişletmek için tıkla... Zaten Valorant banı yedim 3. parttan onun için atıyorum biosumuda sıfırladım güncelledim boşna ban yedim Valorant'tan oluraa temiz yapacağım ve sıfırlandı bile. Artı 0 Eksi
Harleen dedi: Dostum bekle o illaki açılır. Ondan sonra bana sorarsan güzel bir temiz kurulum yap. Emin ol bu yaptığın şeye göre daha fazla verim alacaksın. Genişletmek için tıkla... Zaten Valorant banı yedim 3. parttan onun için atıyorum biosumuda sıfırladım güncelledim boşna ban yedim Valorant'tan oluraa temiz yapacağım ve sıfırlandı bile.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 1 Nisan 2023 #9 Eğer ki değişmez ise temiz kurulum yapmak zorunda kalacaksın. Bu sıfırlama yöntemini hiç sevmiyorum. Hep sorun çıkarıyor + olarak yavaşlatıyor. Artı 0 Eksi
Eğer ki değişmez ise temiz kurulum yapmak zorunda kalacaksın. Bu sıfırlama yöntemini hiç sevmiyorum. Hep sorun çıkarıyor + olarak yavaşlatıyor.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.452 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #10 Valorant banını açabiliyorsun. Youtube de tonla video var. Araştırırsan bulabilirsin. Artı 0 Eksi