Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarımı gelişmiş başlangıç ile yeniden başlatarak sıfırladım ve bayağıdır yükleme ekranında %79 olarak kaldı. Ne yapmam lazım?
Merhaba. Bilgisayarımı gelişmiş başlangıç ile yeniden başlatarak sıfırladım ve bayağıdır yükleme ekranında %79 olarak kaldı. Ne yapmam lazım?
KS KS Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #11 Harleen dedi: Valorant banını açabiliyorsun. YouTube'da tonla video var. Araştırırsan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ölye bir şey imakansız ban kaldırmak için sisteme erişim salaman gerekiyor ve bunu sadece destek yapabilir ben desteğe yazdım haklıyken haksız yere düşmek aptallık. Artı 0 Eksi
Harleen dedi: Valorant banını açabiliyorsun. YouTube'da tonla video var. Araştırırsan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ölye bir şey imakansız ban kaldırmak için sisteme erişim salaman gerekiyor ve bunu sadece destek yapabilir ben desteğe yazdım haklıyken haksız yere düşmek aptallık.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 1 Nisan 2023 #12 Normal HDD varsa. Ben 2 saat beklediğimi hatırlıyorum. Artı 0 Eksi