Bilgisayar sıfırlama işlemi nasıl yapılır?

AHMED YASİN 26

Picopat
Daha fazla  
Herkese selam bilgisayarı sıfırlayacağım pek bilgim yok bana yedekleme falan bir şeyler soruyor da detaylı bir açıklama gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam bilgisayarı sıfırlayacağım pek bilgim yok bana yedekleme falan bir şeyler soruyor da detaylı bir açıklama gelir mi?
Temiz kurulum yap USB var ise sıfırlayacaksan direk tıklayıp sıfırlayacaksın.
Windows 10:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Win 11:

USB ile temiz kurulum daha sağlıklı olur.

USB ile temiz kurulum daha sağlıklı olur.

Uğraşmak istemiyorum desem nasıl olur? Çünkü ekstra istediğim bir şey yok sadece PC'yi ilk aldığım gibi görünsün istiyorum yani her şey silinsin ben tekrar başlayayım sıfırla seçeneği daha basit o yüzden bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen

Windows'u silmeyeceğim sadece benim ekstra indirdiğim ve PC'ye eklediğim şeylerin silinmesini istiyorum o kadar sıfırla seçeneği umarım böyle yapıyordur.

Sıfırlama çok uzun sürüyor çok. Hata çıkma ihtimali de çok fazla.
Windows 10 22h2 temmuz 2024 sürüm resmi iso dosyası
tr-tr_windows_10_consumer_editions_version_22h2_updated_july_2024_x64_dvd_3245b006.iso
Sadece c dizinini formatlamanız yeterli olur genelde.

Ayalar-Güncelleştirme ve Güvenlik-Kurtarma-Bilgisayarı Sıfırla. Bu adımı seçtikten sonra dosyaları tut derseniz yedekler ama demezseniz her şeyi siler.

çok uzun sürüyor sıfırlama işlemi yine de yapabilirsiniz. Yine de bence usb her zaman daha iyidir

Evet çok uzun sürüyor ama arkadaş uğraşmak istemiyor galiba ve ısrarla sıfırlama yapmak istiyor.
işin kötü tarafı sıfırlama yapacak ve %50 ihtimalle daha hantal olacak cihaz sonra usb ile kurulum yapmak zorunda kalacak arkadaş. Windows 10 yükle geç ne uğraşıyorsun yani. Güncel iso dosyasını da verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…