luxiry Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 10 8 Eylül 2024 #11 Maomao dedi: Microsoft'un web sitesinden ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye yazdırıyorsunuz. Evet dediğim bu, eğer kurulum ekranında hangi diske kuracağınızı şaşırmayacaksanız deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sasirmama derken nasıl oluyor direk C diskini secemiyor muyum?
Maomao dedi: Microsoft'un web sitesinden ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye yazdırıyorsunuz. Evet dediğim bu, eğer kurulum ekranında hangi diske kuracağınızı şaşırmayacaksanız deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sasirmama derken nasıl oluyor direk C diskini secemiyor muyum?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.053 Makaleler 20 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 8 Eylül 2024 #12 @luxiry demek istediğim eğer C diskinin boyutunu yanlış hatırlarsanız C yerine D diskine kurabilirsiniz.
@luxiry demek istediğim eğer C diskinin boyutunu yanlış hatırlarsanız C yerine D diskine kurabilirsiniz.
luxiry Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 10 8 Eylül 2024 #13 Maomao dedi: @luxiry demek istediğim eğer C diskinin boyutunu yanlış hatırlarsanız C yerine D diskine kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım yani diyorsunuz ki eğer C diskinin boyutu küçük kalır diye düşünüyorsanız D diskinede kurabilirsiniz diyorsunuz degilmi
Maomao dedi: @luxiry demek istediğim eğer C diskinin boyutunu yanlış hatırlarsanız C yerine D diskine kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım yani diyorsunuz ki eğer C diskinin boyutu küçük kalır diye düşünüyorsanız D diskinede kurabilirsiniz diyorsunuz degilmi
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.053 Makaleler 20 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 8 Eylül 2024 #14 @luxiry tam öyle olmasa da dediğim. C diskiniz diyelim ki şu an 600GB kurulum ekranında 600GB'tan biraz daha az ya da daha fazla değer verebilir.
@luxiry tam öyle olmasa da dediğim. C diskiniz diyelim ki şu an 600GB kurulum ekranında 600GB'tan biraz daha az ya da daha fazla değer verebilir.
luxiry Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 10 8 Eylül 2024 #15 Maomao dedi: @luxiry tam öyle olmasa da dediğim. C diskiniz diyelim ki şu an 600GB kurulum ekranında 600GB'tan biraz daha az ya da daha fazla değer verebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım peki bu formatı nasıl atacağım USB ile veya onerdiginiz bir video var mıdır bir de bunu yapınca Windows silinirmi
Maomao dedi: @luxiry tam öyle olmasa da dediğim. C diskiniz diyelim ki şu an 600GB kurulum ekranında 600GB'tan biraz daha az ya da daha fazla değer verebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım peki bu formatı nasıl atacağım USB ile veya onerdiginiz bir video var mıdır bir de bunu yapınca Windows silinirmi
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.053 Makaleler 20 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 8 Eylül 2024 #16 luxiry dedi: Anladım peki bu formatı nasıl atacağım USB ile veya onerdiginiz bir video var mıdır bir de bunu yapınca Windows silinirmi. Genişletmek için tıkla... Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur.
luxiry dedi: Anladım peki bu formatı nasıl atacağım USB ile veya onerdiginiz bir video var mıdır bir de bunu yapınca Windows silinirmi. Genişletmek için tıkla... Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur.
luxiry Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 10 8 Eylül 2024 #17 Maomao dedi: Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Anladım yani ilk başta Windowsu flasbellege aticam sonra temiz kurulum denen şeyi yapicam ve Windowsu geri yüklicem Maomao dedi: Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Rufus ile ISOyu secmeye çalışınca secsemde rufusa gelmiyor Son düzenleme: 8 Eylül 2024
Maomao dedi: Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Anladım yani ilk başta Windowsu flasbellege aticam sonra temiz kurulum denen şeyi yapicam ve Windowsu geri yüklicem Maomao dedi: Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Rufus ile ISOyu secmeye çalışınca secsemde rufusa gelmiyor
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.954 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #18 luxiry dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gösterilen şeyi yapacağım ama Windows silinir mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Silme: Temel üzerine insaat Format: Temelden insaat
luxiry dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gösterilen şeyi yapacağım ama Windows silinir mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Silme: Temel üzerine insaat Format: Temelden insaat