Bilgisayar sıfırlama işleminde Windows silinir mi?

Microsoft'un web sitesinden ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye yazdırıyorsunuz.

Evet dediğim bu, eğer kurulum ekranında hangi diske kuracağınızı şaşırmayacaksanız deneyebilirsiniz

Sasirmama derken nasıl oluyor direk C diskini secemiyor muyum?

@luxiry tam öyle olmasa da dediğim. C diskiniz diyelim ki şu an 600GB kurulum ekranında 600GB'tan biraz daha az ya da daha fazla değer verebilir.

@luxiry tam öyle olmasa da dediğim. C diskiniz diyelim ki şu an 600GB kurulum ekranında 600GB'tan biraz daha az ya da daha fazla değer verebilir.

Anladım peki bu formatı nasıl atacağım USB ile veya onerdiginiz bir video var mıdır bir de bunu yapınca Windows silinirmi

Anladım peki bu formatı nasıl atacağım USB ile veya onerdiginiz bir video var mıdır bir de bunu yapınca Windows silinirmi.

Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur.

Evet temiz kurulumun amacı Windows'u silip yeniden kurmaktır. Technopat YouTube kanalında nasıl yükleneceğine dağir videolar mevcuttur.
Anladım yani ilk başta Windowsu flasbellege aticam sonra temiz kurulum denen şeyi yapicam ve Windowsu geri yüklicem

Rufus ile ISOyu secmeye çalışınca secsemde rufusa gelmiyor

Son düzenleme:

Silme: Temel üzerine insaat
Format: Temelden insaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…