FullMetalAlchemist Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 PC'ye format atacağım fakat benden bir parola istiyor. Fakat ben boyle bir şey koymadim. Bunu nasıl kaldirabilirim?
PC'ye format atacağım fakat benden bir parola istiyor. Fakat ben boyle bir şey koymadim. Bunu nasıl kaldirabilirim?
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Kasım 2021 #2 FullMetalAlchemist dedi: PC'ye format atacağım fakat benden bir parola istiyor. Fakat ben boyle bir şey koymadim. Bunu nasıl kaldirabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atacağın zaman BIOS'un içinden giriş yapıyorsun nasıl parola soruyor anlamadım.
FullMetalAlchemist dedi: PC'ye format atacağım fakat benden bir parola istiyor. Fakat ben boyle bir şey koymadim. Bunu nasıl kaldirabilirim? Genişletmek için tıkla... Format atacağın zaman BIOS'un içinden giriş yapıyorsun nasıl parola soruyor anlamadım.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #3 BIOS paralosı olabilir tam olarak hangi aşamada paralo soruyor.
FullMetalAlchemist Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #4 Serhat.48 dedi: Format atacağın zaman BIOS'un içinden giriş yapıyorsun nasıl parola soruyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ya nasıl desem format degil de sifirlama gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
Serhat.48 dedi: Format atacağın zaman BIOS'un içinden giriş yapıyorsun nasıl parola soruyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ya nasıl desem format degil de sifirlama gibi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2021 #5 BIOS parolası sıfırlama esnasında sorulmaz. Parola koymadıysan hiçbir şey yazmadan Enter'a bas. Serhat.48 dedi: Format atacağın zaman BIOS'un içinden giriş yapıyorsun nasıl parola soruyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Format demiyor, sıfırlama diyor.
BIOS parolası sıfırlama esnasında sorulmaz. Parola koymadıysan hiçbir şey yazmadan Enter'a bas. Serhat.48 dedi: Format atacağın zaman BIOS'un içinden giriş yapıyorsun nasıl parola soruyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Format demiyor, sıfırlama diyor.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Kasım 2021 #6 FullMetalAlchemist dedi: Ya nasıl desem format degil de sifirlama gibi. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama ile bilgisayar tam temizlenmiyor ki sadece bilgisayarı fabrika ayarlarına çeviriyor en iyisi USB ile format atmak benim fikrim. Recep Baltaş dedi: BIOS parolası sıfırlama esnasında sorulmaz. Parola koymadıysan hiçbir şey yazmadan Enter'a bas. Format demiyor, sıfırlama diyor. Genişletmek için tıkla... Format yazıyor abi açıklamada.
FullMetalAlchemist dedi: Ya nasıl desem format degil de sifirlama gibi. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama ile bilgisayar tam temizlenmiyor ki sadece bilgisayarı fabrika ayarlarına çeviriyor en iyisi USB ile format atmak benim fikrim. Recep Baltaş dedi: BIOS parolası sıfırlama esnasında sorulmaz. Parola koymadıysan hiçbir şey yazmadan Enter'a bas. Format demiyor, sıfırlama diyor. Genişletmek için tıkla... Format yazıyor abi açıklamada.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2021 #7 Serhat.48 dedi: Sıfırlama ile bilgisayar tam temizlenmiyor ki sadece bilgisayarı fabrika ayarlarına çeviriyor en iyisi USB ile format atmak benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Dostum bu yazdığın bu surunun konusu değil. Sıfırlama ve format tartışması yapmayalım. Soruna odaklanalım.
Serhat.48 dedi: Sıfırlama ile bilgisayar tam temizlenmiyor ki sadece bilgisayarı fabrika ayarlarına çeviriyor en iyisi USB ile format atmak benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Dostum bu yazdığın bu surunun konusu değil. Sıfırlama ve format tartışması yapmayalım. Soruna odaklanalım.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Kasım 2021 #8 Recep Baltaş dedi: Dostum bu yazdığın bu surunun konusu değil. Sıfırlama ve format tartışması yapmayalım. Soruna odaklanalım. Genişletmek için tıkla... O zaman açıklamasını düzeltebilir mi başlıkta sıfırlama yazıyor. Açıklamasında format yazıyor.
Recep Baltaş dedi: Dostum bu yazdığın bu surunun konusu değil. Sıfırlama ve format tartışması yapmayalım. Soruna odaklanalım. Genişletmek için tıkla... O zaman açıklamasını düzeltebilir mi başlıkta sıfırlama yazıyor. Açıklamasında format yazıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2021 #9 Serhat.48 dedi: Format yazıyor abi açıklamada. Genişletmek için tıkla... 1 saat uyarı verdim. 1 saat sonra devam eder. Bir daha da böyle bir hata yapmaz. Herkes mutlu oldu umarım
Serhat.48 dedi: Format yazıyor abi açıklamada. Genişletmek için tıkla... 1 saat uyarı verdim. 1 saat sonra devam eder. Bir daha da böyle bir hata yapmaz. Herkes mutlu oldu umarım
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #10 Eğer Windows parola istiyorsa CMD üzerinden sıfırlayabilirsin.