Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2021 #11 Serhat.48 dedi: O zaman açıklamasını düzeltebilir mi başlıkta sıfırlama yazıyor. Açıklamasında format yazıyor. Genişletmek için tıkla... 1 saat de sana, cümlelerini nokta ile bitirmeye biraz daha özen gösterirsen sevinirim @FullMetalAlchemist Çözüldü mü sorun? Son düzenleme: 19 Kasım 2021
Serhat.48 dedi: O zaman açıklamasını düzeltebilir mi başlıkta sıfırlama yazıyor. Açıklamasında format yazıyor. Genişletmek için tıkla... 1 saat de sana, cümlelerini nokta ile bitirmeye biraz daha özen gösterirsen sevinirim @FullMetalAlchemist Çözüldü mü sorun?
FullMetalAlchemist Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #12 Recep Baltaş dedi: BIOS parolası sıfırlama esnasında sorulmaz. Parola koymadıysan hiçbir şey yazmadan Enter'a bas. Format demiyor, sıfırlama diyor. Genişletmek için tıkla... Tessekkurler kusura bakmayin ayni şey sandim format USB'sine sahib degilim en kisa zamanda yapacağım teşekkürler.
Recep Baltaş dedi: BIOS parolası sıfırlama esnasında sorulmaz. Parola koymadıysan hiçbir şey yazmadan Enter'a bas. Format demiyor, sıfırlama diyor. Genişletmek için tıkla... Tessekkurler kusura bakmayin ayni şey sandim format USB'sine sahib degilim en kisa zamanda yapacağım teşekkürler.