Bilgisayar sıfırlandıktan sonra yazılımsal problem olur mu?

investigator

Hectopat
Fotoğrafta bulunan seçeneği kullanarak bilgisayarı sıfırlarsam sıfırlama sonrası herhangi bir yazılımsal problemle karşılaşır mıyım? Temiz kurulum olur mu?

Temiz kurulum olmaz, sıfırlama esnasında bir aksilik oluşursa (elektrik kesilmesi ya da başka bir etken) Windows boot edemeyebilir. Bunun yüzünden USB'den temiz kurulum yapmak zorunda kalabilirsiniz. Benim önerim USB'den temiz kurulumdur.

Bilgisayarınızda bulunan tüm programları kaldırın, resimleri videoları bütün dosyaları silin bilgisayarınızı sıfırladınız tebrikler. Sıfırlamanın yaptığı şey budur. Temiz kurulum değildir.

Temiz kurulum yerine bunu yapsam performans konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Gereksiz programları kaldırmak gereksiz dosyaları silmek performansı arttırır ama temiz kurulum kadar bir etki etmez.

Benim virüs şüphelerim var son zamanlarda aşırı derecede performans kaybı yaşadım o yüzden sıfırlamak istiyorum hocam, ne var ne yok virüs bırakmadan siler mi bu sıfırlama seçeneği?

Her virüs bu şekilde silinmeyebilir, eğer virüs şüpheniz varsa temiz kurulum daha garanti olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…