olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Bu bilgisayarı sıfırlarken tüm sürücüler mi yoksa yalnizca Windows'un yüklü olduğu sürücü mü secmeliyim? Driver Booster 10 kurmustum bozuldu PC. Hangisini seceyim?
Bu bilgisayarı sıfırlarken tüm sürücüler mi yoksa yalnizca Windows'un yüklü olduğu sürücü mü secmeliyim? Driver Booster 10 kurmustum bozuldu PC. Hangisini seceyim?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.274 Makaleler 2 Çözümler 16 22 Kasım 2022 #2 Hepsini sil. Bir daha da Driver Booster kelimesini ne sen duy ne ben göreyim hocam.
olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 zKEBAB dedi: Hepsini sil. Bir daha da Driver Booster kelimesini ne sen duy ne ben göreyim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u mu siliyor? Sonra tekrar USB ile kurmayayım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2022
zKEBAB dedi: Hepsini sil. Bir daha da Driver Booster kelimesini ne sen duy ne ben göreyim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u mu siliyor? Sonra tekrar USB ile kurmayayım.