Tojirama Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570 8 GB i5 9400F Corsair 8GB x2 Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #1 Birkaç dosyamın silinmesi için bilgisayarı sıfırlama seçeneğini etkinleştirdim.(Windows 10) sonra vazgeçip sıfırlamayı durdurmak için düğmeden kapattım. Bilgisayara sıfırlama esnasında kapattığım için zarar gelir mi?
Birkaç dosyamın silinmesi için bilgisayarı sıfırlama seçeneğini etkinleştirdim.(Windows 10) sonra vazgeçip sıfırlamayı durdurmak için düğmeden kapattım. Bilgisayara sıfırlama esnasında kapattığım için zarar gelir mi?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #2 Geçmiş olsun işletim sistemi gg olmuştur. 0'dan kurun bence. Artı 0 Eksi
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.287 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 25 Kasım 2021 #3 geçmiş olsun bunu yapmaman gerekiyordu tüm sistem çöktü ve usb veya dvd ile kurulum yapman gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS Tojirama Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570 8 GB i5 9400F Corsair 8GB x2 Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #4 Hasan Kahraman dedi: geçmiş olsun bunu yapmaman gerekiyordu tüm sistem çöktü ve usb veya dvd ile kurulum yapman gerekli. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir problem yok pcde. Çalışıyor ancak yeniden sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor. Artı 0 Eksi
Hasan Kahraman dedi: geçmiş olsun bunu yapmaman gerekiyordu tüm sistem çöktü ve usb veya dvd ile kurulum yapman gerekli. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir problem yok pcde. Çalışıyor ancak yeniden sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor.
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 25 Kasım 2021 #5 O işletim sistemini kurtaramazsın. Başka bir bilgisayardan Windows 10 kurulum USB'si hazırlaman gerek. Artı 0 Eksi
O işletim sistemini kurtaramazsın. Başka bir bilgisayardan Windows 10 kurulum USB'si hazırlaman gerek.
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.287 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 25 Kasım 2021 #6 Tojirama dedi: Herhangi bir problem yok pcde. Çalışıyor ancak yeniden sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... verir .dll dosyaları zarar gördü Artı 0 Eksi
Tojirama dedi: Herhangi bir problem yok pcde. Çalışıyor ancak yeniden sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... verir .dll dosyaları zarar gördü
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 623 Çözümler 6 25 Kasım 2021 #7 Tojirama dedi: Herhangi bir problem yok PC'de. Çalışıyor ancak yeniden sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... En azından masaüstüne ulaşabiliyorsunuz. Bence format USB'si hazırlayın. Artı 0 Eksi
Tojirama dedi: Herhangi bir problem yok PC'de. Çalışıyor ancak yeniden sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... En azından masaüstüne ulaşabiliyorsunuz. Bence format USB'si hazırlayın.
carl johson Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 139 Çözümler 1 25 Kasım 2021 #8 İşletim sistemi zarar görür bende öyle olmuştu Artı 0 Eksi
KS KS Tojirama Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570 8 GB i5 9400F Corsair 8GB x2 Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #9 kerem_34 dedi: En azından masaüstüne ulaşabiliyorsunuz. Bence format USB'si hazırlayı Genişletmek için tıkla... kerem_34 dedi: En azından masaüstüne ulaşabiliyorsunuz. Bence format USB'si hazırlayın. Genişletmek için tıkla... Cmd'ye ulaşamıyorum. Format atıyorum. Herkese çok teşekkür ederim. Hayatınızda başarılar diliyorum. Son düzenleme: 25 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
kerem_34 dedi: En azından masaüstüne ulaşabiliyorsunuz. Bence format USB'si hazırlayı Genişletmek için tıkla... kerem_34 dedi: En azından masaüstüne ulaşabiliyorsunuz. Bence format USB'si hazırlayın. Genişletmek için tıkla... Cmd'ye ulaşamıyorum. Format atıyorum. Herkese çok teşekkür ederim. Hayatınızda başarılar diliyorum.