Bilgisayar sıfırlanmıyor

kayrwh

Hectopat
SSD veya HDD modeli
HDD
Eski bir ASUS PC'm vardı PC'yi açtığımda siyah ekranda kalıyordu. Kurtarma seçeneklerine girip PC'yi sıfırla dedim ama gerek bir sürücü bölümü eksik diye bir uyarı alıyorum. CD ile 8.1 de kurmayı denedim oda olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.

Bir usb ye windows 8.1 kullanıyorsanız windows 8.1 i kurun sonraki adımlar aşağıdaki videodaki mevcuttur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bilgisayarı windows un saçma sapan yaptığı sıfırlama işlemiyle sıfırlarsanız bilgisayarınız kuvvetle muhtemel çok yavaşlayacaktır. Eğer sürücü falan gözükmüyorsa en doğrusu format işlemi olacaktır.

Bir USB'ye Windows 8.1 kullanıyorsanız Windows 8.1'i kurun sonraki adımlar aşağıdaki videodaki mevcuttur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bilgisayarı Windows'un saçma sapan yaptığı sıfırlama işlemiyle sıfırlarsanız bilgisayarınız kuvvetle muhtemel çok yavaşlayacaktır. Eğer sürücü falan gözükmüyorsa en doğrusu format işlemi olacaktır.

Denedim fakat disk ayırma bölümünde hata veriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı